Головна Новини Спорт бокс Кроуфорд: Боксери із Залу слави нічого не досягли в порівнянні зі мною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кроуфорд: Боксери із Залу слави нічого не досягли в порівнянні зі мною

Теренс Кроуфорд порівняв свої досягнення з тими боксерами, які знаходяться в Залі слави

23 серпня 2019, 14:45 comments1751
Поділіться публікацією:
Кроуфорд: Боксери із Залу слави нічого не досягли в порівнянні зі мною

Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд вкотре заговорив про можливий об'єднувальний поєдинок з володарем поясу IBF Эрролом Спенсом. Про це інформує Boxingscene.com

Непереможений американець заявив, що, незважаючи на своє бажання провести уніфікацію, цей бій більше потрібен Спенсу, а не йому.

"Повторюся, що я хочу боксувати з Спенсом. Всі про це прекрасно знають, але також я не перестану повторювати, що і без поєдинку з Эрролом, я потраплю в Зал боксерської слави".

Американський чемпіон зазначає, що якщо порівняти його досягнення у боксі і тих, хто перебуває у Залі слави, то вони нічого не добилися.

"Якщо подивитися на все те, чого я досяг, і порівняти з тим, чого досягли боксери із Залу слави, то виявиться, що в порівнянні зі мною, вони не досягли нічого. Тому я кажу людям, що Спенс мені не потрібен. Навпаки, він потребує мене", – цитує Кроуфорда BoxingScene.

Уродженець Омахи, штат Небраска, як очікується, зробить обов'язковий захист свого титулу WBO в напівсередній вазі проти литовця Егідіюса Каваляускаса (21-0-1, 17 КО) у своєму наступному бою. Як стало відомо, бій Кроуфорд-Каваляускас відбудеться до кінця цього року, хоча дата і місце проведення будуть визначені до тих пір, поки Боб Арум (промоутер) і Кроуфорд не зустрінуться протягом тижня бою Тайсон Ф'юрі-Отто Уаллина у важкій вазі, який відбудеться 14 вересня на арені T-Mobile в Лас-Вегасі.

Як повідомляло видання "Коментарі", провідні британські боксери дали свій прогноз на бій Кемпбелла проти Ломаченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!