Головна Новини Спорт бокс Дату і місце проведення бою підтвердив Енді Руїс, поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дату і місце проведення бою підтвердив Енді Руїс, поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії

Реванш між Ентоні Джошуа та Енді Руїсом повинен пройти 7 грудня

24 серпня 2019, 09:56 comments2595
Поділіться публікацією:
Дату і місце проведення бою підтвердив Енді Руїс, поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс (33-1, 22 КО) підтвердив, що реванш з Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) відбудеться в Саудівський Аравії.

"Радий оголосити про матч-реванш з Ентоні Джошуа. У першому бою я увійшов в історію і став першим в історії мексикансько-американським чемпіоном у важкій вазі. Вдячний Саудівської Аравії за запрошення. Не пропустіть цей бій", — написав Руїс в Instagram.

Бій Руїс — Джошуа відбудеться 7 грудня на відкритому стадіоні в аравійському місті Дирия, при цьому сам стадіон поки ще знаходиться на етапі будівництва. Раніше Енді заявляв, що не має наміру битися в Саудівській Аравії, а наполягав на проведенні поєдинку на своїх умовах.

Нагадаємо, що представники Руїса домоглися також отримання прав на трансляцію реваншу в Мексиці. Крім цього, вони зажадали у британської сторони істотного збільшення гонорару для Енді, який спочатку становив 9 мільйонів євро незалежно від результату бою.

На початку червня Руїс сенсаційно переміг Джошуа нокаутом в сьомому раунді, внаслідок чого мексиканець став новим чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Для Джошуа поразка від Руїса стала першою на професійному ринзі.


Як повідомляло видання "Коментарі", Джошуа вважає, що на даний момент найбільш кращий варіант провести повторний поєдинок з Енді Руїсом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!