Головна Новини Спорт бокс Салідо, який перемагав Ломаченко дав пораду його майбутньому супернику
commentss НОВИНИ Всі новини

Салідо, який перемагав Ломаченко дав пораду його майбутньому супернику

Мексиканський боксер, який завдав єдиної поразки українському чемпіону порадив Люку Кемпбеллу як варто діяти в майбутньому поєдинку

26 серпня 2019, 11:30 comments2351
Поділіться публікацією:
Салідо, який перемагав Ломаченко дав пораду його майбутньому супернику

Мексиканський боксер Орландо Салідо висловився напередодні майбутнього бою Василя Ломаченка і Люка Кемпбелла. За його словами, для перемоги над українцем британцеві необхідно нав'язати своє ведення бою. Про це інформує Sky Sports.

"Для перемоги над Ломаченко потрібно поводитися жорстко і змусити його відчувати себе в рингу некомфортно. Люк, тобі необхідно нав'язати свій стиль бою, а також пробивати в груди і по корпусу", — наводить слова Салідо Sky Sports.

Салідо зазначає, що перебоксувати Ломаченко не вдасться, але якщо створити пресинг, то йому буде набагато складніше.

"Ломаченко — хороший боєць, але він не лідирує в pound for pound. Його не вийде перебоксувати, але можна пресингувати і нав'язати свій бій".

Примітка, pound for pound, "паунд-фо-паунд" — скор. P4P — термін, що вживається в єдиноборствах, в основному в боксі, щодо бійця, який визнаний кращим незалежно від вагової категорії.

Нагадаємо, саме Орландо Салідо завдав єдиної на даний момент поразки Ломаченко на професійному рингу. Мексиканець в 2014 році переміг українця за очками.

Ломаченко спробує додати до наявних титулів WBA і WBO звання чемпіона світу за версією WBC у бою з британцем Люком Кемпбеллом 31 серпня в Лондоні.

В останньому бою Василь провів успішний захист своїх чемпіонських поясів у бою з Ентоні Кроллою, якого переміг нокаутом у 4-му раунді.

Як повідомляло видання "Коментарі", кращі британські боксери дали свій прогноз на поєдинок Кемпбелла проти Ломаченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!