Головна Новини Спорт бокс Уайлдер обіцяє послати в нокаут Тайсона Ф'юрі і Ортіса
commentss НОВИНИ Всі новини

Уайлдер обіцяє послати в нокаут Тайсона Ф'юрі і Ортіса

Американський чемпіон світу за версією WBC збирається розправиться з найближчими опонентами, а потім піти на об'єднувальний поєдинок

28 серпня 2019, 15:53 comments1901
Поділіться публікацією:
Уайлдер обіцяє послати в нокаут Тайсона Ф'юрі і Ортіса

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер поділився очікуваннями від майбутніх боїв. Американець упевнений, що переможе і Луїса Ортіса, і Тайсона Ф'юрі. Про це повідомляє Boxingscene.com.

"Бій проти Ортіса безумовно відбудеться. З нетерпінням чекаю можливості битися з ним. Після того, як нокаутую Луїса, я відправлюся за Ф'юрі, вырублю його, а потім ми підемо на об'єднання титулів", — наводить слова Вайлдера Boxingscene.com.

Нагадаємо, що Уайлдер зустрінеться з Ортісом в матчі-реванші в кінці листопада. У березні минулого року Деонтей завдав Ортісу перше і дотепер єдине поразки у професійній кар'єрі, відстоявши свій чемпіонський титул.

Другий бій між Уайлдером і Ф'юрі відбудеться 22 лютого наступного року за умови, що обидва боксери виграють свої наступні бої. Тайсон 14 вересня в Лас-Вегасі проведе поєдинок з непереможеним шведом Отто Валлином.

У грудні минулого року Вайлдер і Ф'юрі зустрілися в ринзі у Лос-Анджелесі. Бій завершився нічиєю, що дозволила чинному чемпіону зберегти свій титул.

Як писав портал "Коментарі", британський боксер Тайсон Ф'юрі хоче, щоб рефері провели хорошу роботу під час його бою з Уайлдером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!