Тренер Головкіна: Геннадій повинен збільшити кількість ударів у бою проти Дерев'янченко

Джонатан Бенкс, який є наставником казахського боксера висловив свою думку щодо майбутнього поєдинку

Тренер казахського боксера Геннадія Головкіна Джонатан Бенкс розповів про процес підготовки до бою проти українця Сергія Дерев'янченка. За його словами, Головкіну потрібно збільшити кількість нанесених ударів — поліпшення цього компонента Бенкс вважає своєю ключовою завданням. Про це повідомляє boxingnews24.com.

"Моя основна задача в процесі підготовки до бою з Дерев'янченко полягає в тому, щоб змусити Геннадія збільшити кількість нанесених ударів. Потрібно, щоб він більше працював руками, а не чекав можливості для єдиного вірного удару. Геннадій завжди був сильним боксером, але йому потрібно повною мірою використовувати свою силу. Можна заряджатися на один удар, а можна працювати комбінаціями", — цитує Бенкса boxingnews24.com.

Бій Дерев'янченко — Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку на легендарній арені Медісон-сквер-гарден. Переможець поєдинку буде зобов'язаний провести перший захист чемпіонського титулу протягом півроку після жовтневого поєдинку.

Раніше поясом IBF в середній вазі володів Сауль Альварес, але він був позбавлений титулу після невдалих переговорів про поєдинок проти українця. Сторонам не вдалося домовитися з-за розбіжностей з призовим — Дерев'янченко хотів 7 млн дол, а йому пропонували 5 млн дол.

В останньому бою Дерев'янченко рішенням суддів переміг німецького боксера Джека Кулькая і став обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс IBF у середній вазі.

Головкін в червні в четвертому раунді нокаутував канадця Стіва Роллс.

Як писав портал "Коментарі", український спортсмен вважає, що Головкін не боїться його.