Головна Новини Спорт бокс Тренер Головкіна: Геннадій повинен збільшити кількість ударів у бою проти Дерев'янченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер Головкіна: Геннадій повинен збільшити кількість ударів у бою проти Дерев'янченко

Джонатан Бенкс, який є наставником казахського боксера висловив свою думку щодо майбутнього поєдинку

7 вересня 2019, 15:04 comments2252
Поділіться публікацією:
Тренер Головкіна: Геннадій повинен збільшити кількість ударів у бою проти Дерев'янченко

Тренер казахського боксера Геннадія Головкіна Джонатан Бенкс розповів про процес підготовки до бою проти українця Сергія Дерев'янченка. За його словами, Головкіну потрібно збільшити кількість нанесених ударів — поліпшення цього компонента Бенкс вважає своєю ключовою завданням. Про це повідомляє boxingnews24.com.

"Моя основна задача в процесі підготовки до бою з Дерев'янченко полягає в тому, щоб змусити Геннадія збільшити кількість нанесених ударів. Потрібно, щоб він більше працював руками, а не чекав можливості для єдиного вірного удару. Геннадій завжди був сильним боксером, але йому потрібно повною мірою використовувати свою силу. Можна заряджатися на один удар, а можна працювати комбінаціями", — цитує Бенкса boxingnews24.com.

Бій Дерев'янченко — Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку на легендарній арені Медісон-сквер-гарден. Переможець поєдинку буде зобов'язаний провести перший захист чемпіонського титулу протягом півроку після жовтневого поєдинку.

Раніше поясом IBF в середній вазі володів Сауль Альварес, але він був позбавлений титулу після невдалих переговорів про поєдинок проти українця. Сторонам не вдалося домовитися з-за розбіжностей з призовим — Дерев'янченко хотів 7 млн дол, а йому пропонували 5 млн дол.

В останньому бою Дерев'янченко рішенням суддів переміг німецького боксера Джека Кулькая і став обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс IBF у середній вазі.

Головкін в червні в четвертому раунді нокаутував канадця Стіва Роллс.

Як писав портал "Коментарі", український спортсмен вважає, що Головкін не боїться його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!