Головна Новини Спорт бокс Чемпіон світу в суперважкій вазі Уайлдер: Я відправлю дупу Руїса в нокаут
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіон світу в суперважкій вазі Уайлдер: Я відправлю дупу Руїса в нокаут

Деонтей Вайлдер пообіцяв нокаутувати чемпіона світу за чотирма версіями Енді Руїса

10 вересня 2019, 17:30 comments2791
Поділіться публікацією:
Чемпіон світу в суперважкій вазі Уайлдер: Я відправлю дупу Руїса в нокаут

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер дав свій коментар щодо проведення поєдинку з мексиканцем Енді Руїсом. За словами Вайлдера, як тільки він відчує бій, то у Руїса не буде жодних шансів. Про це інформує видання BoxingScene.com.

"Спочатку це буде хороший бій, поки ми не відчуємо один одного. І як тільки я відчую його, чорт, він впаде, як і всі інші. Я нокаутую його дупу — точка. Я не знаю іншого способу пояснити це. І я не очікую, що ніхто інший буде очікувати від мене відповіді, відмінного від того, що я сказав. Якщо ми будемо битися — я нокаутую Руїса", — цитує Вайлдера BoxingScene.com.

Уайлдер готується до свого наступного поєдинку, в якому суперником американця стане кубинець Луїс Ортіс. Бій з великою часткою ймовірності відбудеться 23 листопада в Лас-Вегасі, а офіційний анонс повинен відбутися наступного тижня.

Сам же Енді Руїс наступний бій проведе 7 грудня в Саудівській Аравії проти Ентоні Джошуа, де постарається захистити раніше здобуті титули.

На початку червня Руїс сенсаційно переміг Джошуа нокаутом в сьомому раунді, внаслідок чого мексиканець став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Для Джошуа поразку від Руїса стало першим в професійному рингу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Вайлдер слабо вірить в успіх Джошуа у поєдинку проти Руїса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!