Головна Новини Спорт бокс Ломаченко хоче отримати наступний бій за титул чемпіона за версією IBF
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко хоче отримати наступний бій за титул чемпіона за версією IBF

Василь Ломаченко хоче дочекатися ім'я чемпіона в титульному бою, який повинен відбудуться 14 грудня

12 вересня 2019, 18:30 comments2285
Поділіться публікацією:
Ломаченко хоче отримати наступний бій за титул чемпіона за версією IBF

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBC і WBO Василь Ломаченко хоче у наступному бою битися з чемпіоном світу за версією IBF, про що заявив промоутер українця Боб Арум. Про це повідомляє Boxingscene.com.

Українець має намір відмовитися від рядових пропозицій про поєдинках і дочекатися ім'я нового чемпіона — останнього на шляху Василя до звання абсолютного чемпіона світу.

"Я говорив з менеджером Ломаченко Эгисом Климасом на тижні, і він сказав, що Ломаченко хоче почекати велику пропозицію на бій у цьому році. Якщо такого не надійде, Брухту хоче дочекатися переможця цього бою", — наводить слова Арума портал Boxing Scene.

В кінці минулого тижня з'явилася інформація, що Ломаченко може провести наступний бій проти непереможеного австралійця Джорджа Камбососа-молодшого.

Український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко (13-1, 11 КО) у своєму наступному поєдинку може вийти в ринг проти австралійця Джорджа Камбососа-молодшого (17-0, 10 КО). Про це заявив промоутер українця Боб Арум.

"Хочу, щоб Ломаченко провів ще один бій у цьому році. Я знаю велику кількість місць за межами США, де можна організувати такий бій. Сподіваюся, ми зможемо знайти підходяще місце і провести бій в іншій країні. Це моя мета, а вже в наступному році він зможе провести поєдинок проти переможця бою Коммі — Лопес".

Промоутер українця зазначає, що йому необхідно проводити поєдинки по всьому світу.

"Василь — велика зірка. Тому він повинен битися не тільки в США, а по всьому світу, як це робив Мухаммед Алі. Є австралієць Джордж Камбосос-молодший, він дуже хороший боксер. Постараємося знайти для Ломаченко гідного суперника", — цитує Арума worldboxingnews.net.

У серпні український чемпіон переміг британця Люка Кемпбелла одноголосним рішенням суддів виграв вакантний чемпіонський титул WBC.

Нагадаємо, що для бажаного статусу абсолютного чемпіона світу українця залишилося виграти титул чемпіона світу за версією IBF, яким на сьогоднішній день володіє Річард Коммі.

Як писав портал "Коментарі", Ломаченко зазначив, що новообраному депутату Жану Беленюку буде важко суміщати дві професії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!