Головна Новини Спорт бокс Тайсон Ф'юрі переміг суперника і передав послання Вайлдеру: "Наступний бій буде проти тебе, бомжара"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайсон Ф'юрі переміг суперника і передав послання Вайлдеру: "Наступний бій буде проти тебе, бомжара"

Британський боксер провів усі 12 раундів проти шведа Отто Уаллина і вже чекає наступного протистояння

15 вересня 2019, 13:35 comments2174
Поділіться публікацією:
Тайсон Ф'юрі переміг суперника і передав послання Вайлдеру: "Наступний бій буде проти тебе, бомжара"

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі, після важкої перемоги над шведом Отто Уаллином, похвалив свого суперника за гідний виступ.

"Вітаю Отто. Хай його батько спочиває з миром, та благословить його господь. Він дуже пишався його виступом. Уаллин — справжній вікінг. Це був дійсно захоплюючий бій".

Циганський король (прізвисько Тайсона Ф'юрі зізнався, що жорстке розсічення дуже заважало йому боксувати на належному рівні.

"В ранніх раундах він піймав мене, з-за чого у мене відкрилося розсічення. Це відбилося на поєдинку, я не міг бачити правим оком, і ми часто стикалися. Це було гарний виступ, і я провів 12-раундовий бій. Я кілька разів провів хороші удари в підборіддя і по корпусу Уаллина, але він продовжував йти вперед".

Також британський важковаговик скористався моментом і різко висловився про чемпіона світу за версією WBC Деонтея Вайлдера, з яким у Нього запланований поєдинок на лютий 2020 року.

"Деонтей Вайлдер, наступний бій буде проти тебе, бомжара. Я відмінно підготувався, тому наступним буде Уайлдер, 22 лютого. А поки саме час відправитися додому і відпочити зі своєю родиною", — наводить слова Ф'юрі RingTV.

Завдяки цій вікторії Тайсон Ф'юрі забезпечив собі місце у контрактному повторному поєдинку проти Деонтея Вайлдера. Цей бій повинен відбутися 22 лютого в Лас-Вегасі, але для участі в ньому Вайлдеру ще належить перемогти Луїса Ортіса 23 листопада.

Ф'юрі і Уайлдер вже зустрічалися між собою 1 грудня 2018 року — тоді була зафіксована нічия. Яка дозволила зберегти Вайлдеру титул чемпіона світу за версією WBC за собою.

Як повідомляло видання "Коментарі", Уайлдер стверджує, що відправить Енді Руїса в нокаут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!