Головна Новини Спорт бокс Тайсона Ф'юрі відлучили від боксу
commentss НОВИНИ Всі новини

Тайсона Ф'юрі відлучили від боксу

Атлетична комісія одного з американських штатів призупинила дію ліцензії спортсмена

17 вересня 2019, 13:15 comments1863
Поділіться публікацією:
Тайсона Ф'юрі відлучили від боксу

Британський боксер Тайсон Ф'юрі здобув двомісячне медичне відсторонення через розсічення, отримане в бою проти шведа Отто Уаллина. Про це повідомляє Mirror.

Атлетична комісія штату Невада вже призупинила ліцензію Тайсона на право проводити бої. Повідомляється, що Ф'юрі не зможе вийти в ринг до 14 листопада.

"Лікар сказав нам, що це було чисте розсічення, для якого потрібно застосувати мікрохірургія. Думаю, Ф'юрі оговтається до бою з Вайлдером в лютому. Доктор також сказав, що медики добре зашили йому брову після бою", – розповів промоутер Ф'юрі Френк Уоррен.

Представник боксера зазначив, що його підопічний буде мати більше часу, щоб проводити його з сім'єю, але йому не варто забувати про контроль над своєю вагою.

"Поки що Ф'юрі відпочине від усього цього. У нього з'явиться можливість проводити більше часу з близькими. Зараз його єдина завдання — стежити за вагою, щоб у будь-який момент повернутися до тренувань".

Зазначимо, під час поєдинку "Циганського короля" (прізвисько Тайсона Ф'юрі) і шведа Отто Уаллина, який завершився перемогою першого, Ф'юрі отримав важке розсічення, через яку він пропустив прес-конференцію з журналістами після бою і відправився в лікарню. Поєдинок тривав усі 12 раундів і завершився перемогою британця за очками одноголосним рішенням суддів.

Як писав портал "Коментарі", Тайсон Ф'юрі передав послання своему майбутньому опоненту Деонтею Вайлдеру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!