Головна Новини Спорт бокс Всесвітня боксерська суперсерія може відбутися в 2020 році у суперважкій вазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітня боксерська суперсерія може відбутися в 2020 році у суперважкій вазі

Організатори розглядають таку можливість, але не тільки в супертяжах

19 вересня 2019, 19:15 comments1773
Поділіться публікацією:
Всесвітня боксерська суперсерія може відбутися в 2020 році у суперважкій вазі

Всесвітня боксерська суперсерія (WBSS) до 2020 року може відбутися в рамках суперважкої, середнього або суперлегкого ваги. Про це повідомляє Boxingscene.com.

Нововведення можуть спричинити за собою зміни у графіку проведення змагання: стартові бої можуть відбутися вже в лютому, а вирішальний поєдинок пройде в листопаді або грудні.

Зазначимо, що в разі затвердження надважкої ваги для WBSS, в ній можуть взяти такі зоряні боксери як Ділліан Уайт, Дерек Чісора, Джозеф Паркер, Даніель Дюбуа або Філіп Хрговіч.

У той же час, в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії не будуть брати участь Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа, Енді Руїс або Деонтей Вайлдер.

Нагадаємо, українець Олександр Усик виграв турнір Мохамеда Алі в крузервейте, по ходу турніру здолав німця Марко Хука, латвійця Майриса Бриедиса, а у фіналі розправившись в Москві з росіянином Муратом Гассиевым. Він підтримав ідею проведення турніру в суперважкій вазі.

"Майже рік пройшов з моменту фіналу турніру Мохамеда Алі. Було б дійсно здорово, якщо б WBSS вирішили провести його в суперважкій вазі. Було б дуже цікаво, але я не знаю, чи це можливо", — наводить слова Усика Boxingnews24.com.

Нагадаємо, що український спортсмен дебютує в новій для себе ваговій категорії 12 жовтня поєдинком проти нідерландця Тайрона Спонга. Їх протистояння пройде в Чикаго, США на Wintrust Arena.

Як повідомляло видання "Коментарі", Тайсон Ф'юрі образив українського боксера Олександра Усика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!