Головна Новини Спорт бокс Британці оцінили Олександра Усика, за їх версією він кращий іноземний боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці оцінили Олександра Усика, за їх версією він кращий іноземний боксер

Українця визнали найкращим закордонним боксером

28 вересня 2019, 16:25 comments2885
Поділіться публікацією:
Британці оцінили Олександра Усика, за їх версією він кращий іноземний боксер

Український боксер Олександр Усик був визнаний кращим іноземним боксером за версією Британського боксерського контрольного ради.

Інформацію про нагороду для українця повідомила промоутерська компанія Matchroomboxing. Там же зазначається, що боксером року в Британії визнали Каллума Сміта.

Варто зазначити, що Британська боксерська контрольна рада (British Board of Boxing Control, BBBofC) – це організація, яка є керівним органом професійного боксу у Великобританії.

Нагадаємо, що поки Усик готується до свого дебюту в суперважкій вазі. Він вийде на бій проти голландця Тайрона Спонга. Бій відбудеться 12 жовтня в Чикаго.

Раніше стало відомо, що букмекери змінили коефіцієнти на майбутній поєдинок.

Прогноз Фаворит Спорт

На папері очевидним фаворитом є саме Усик. Він колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі і краще медійно розкручений. Фахівці Фаворит Спорт оцінюють шанси Усика перемогти Спонга коефіцієнтом 1,01.

Спонг виглядає прохідним суперником для Усика, з яким Олександр перевірить свої шанси в суперважкій вазі перед іменитими суперниками. Зокрема, Усик призначений обов'язковим претендентом на пояс WBO, який розіграються Енді Руїс і Ентоні Джошуа.

Перемогу Спонга в поєдинку з Усиком букмекери оцінили коефіцієнтом 16. Ще менше шансів, на думку експертів, бій завершиться нічиєю. На нічию в поєдинку коефіцієнт 34.

Прогноз Pari Match

Усик є фаворитом майбутнього поєдинку і на думку букмекерів Pari Match. Хоча для українця це і дебют у супертяжах, але на його перемогу дають коефіцієнт 1,03. Майже місяцем раніше фахівці оцінювали шанси Олександра на перемогу коефіцієнтом 1,01.

До недавнього часу перемогу нідерландця, який до цього займався іншими бойовими мистецтвами, оцінювали коефіцієнтом 19. Тепер же експерти Pari Match оцінили шанси Спонга перемогти коефіцієнтом 12.

Ні Усик, ні Спонг попередній свої поєдинки не зводили до нічиєї. Коефіцієнт на те, що цього разу нікому не вдасться здобути перемогу – 30. До цього в Pari Match пропонували коефіцієнт 34 на нічию в поєдинку.

1xbet

Фахівці 1xbet також називають Усика очевидним фаворитом поєдинку. На дебютну перемогу українця букмекери дають коефіцієнт 1,01. Ймовірність перемоги нідерландської боксера – 20. Нічия в поєдинку – 34.

Поєдинок Усик – Спонг відбудеться 12 жовтня в Чикаго (США) на Wintrust Arena. Трансляцію поєдинку буде здійснювати платформа DAZN.

Як писав портал "Коментарі", Тайсон Ф'юрі образив Олександра Усика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!