Енді Руїс після повторного поєдинку з Джошуа збирається поїхати на Олімпіаду

Мексиканський чемпіон готовий зробити наступний крок у своїй кар'єрі

Чемпіон за версією WBA, WBO, IBO і IBF у важкій вазі Енді Руїс (33-1, 22 КО) бажає виступити на Іграх в Токіо в тому випадку, якщо вдало проведе матч-реванш проти американця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО). Про це стало відомо завдяки сторінці спортсмена у Twitter.

"Буду робити все залежне від мене, щоб представити свою країну на Олімпійських іграх в Токіо. Це можливо за умови, якщо добре проведу поєдинок з Джошуа взимку. Тоді і можна буде спокійно вирушити на Олімпіаду", — розповів мексиканець на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, що мексиканський боксер здолав Джошуа на початку літа цього року на Медісон-сквер-гарден і завоював чотири чемпіонські титули. Таким чином, Енді став мультичемпионом в даній ваговій категорії. Пояс за версією WBC залишається у Деонтея Вайлдера (41-0, 40 КО).

Варто зазначити, що британський важковаговик Тайсон Ф'юрі прокоментував можливість бою з переможцем пари між Ентоні Джошуа та Енді Руїсом. За його словами, для нього не проблема битися з будь-яким з боксерів. Про це повідомляє видання Sky Sports.

"Якщо Джошуа програє Руїсу і вдруге, то я буду битися з Руїсом. Яка різниця? Для мене це не має значення і не турбує, ми нічого не можемо змінити", — наводить слова Ф'юрі Sky Sports.

Матч-реванш між Руїсом і Джошуа пройде 7 грудня в столиці Саудівської Аравії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ентоні Джошуа зізнався, що для перемоги над Енді Руїсом він повинен стати краще.