Головна Новини Спорт бокс Дерев'янченко не переймається, що він не є фаворитом у поєдинку проти Головкіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Дерев'янченко не переймається, що він не є фаворитом у поєдинку проти Головкіна

Український спортсмен підходить до бою в хорошому настрої

4 жовтня 2019, 11:40 comments1768
Поділіться публікацією:
Дерев'янченко не переймається, що він не є фаворитом у поєдинку проти Головкіна

Середньоваговик Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) розповів про настрій перед боєм з Геннадієм Головкіним (39-1-1, 35 КО).

"Особливо не переживаю, що мене вважають другим номером у цьому поєдинку. Коли я буду у ринзі, все встане на свої місця. Ця розмова тільки між нами", — цитує Сергія Boxing Scene.

В останньому бою Дерев'янченко рішенням суддів переміг німецького боксера Джека Кулькая, ставши обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс IBF у середній вазі

Бій між Геннадієм Головкіним і Сергієм Дерев'янченко відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку на легендарному Медісон-сквер-гарден.

На кону буде стояти вакантний титул IBO в середній вазі.

Раніше чемпіон світу в другій середній вазі за версією WBO Біллі Джо Сондерс (28-0, 13 KO) поділився очікуваннями від майбутнього бою між Сергієм Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і Геннадієм Головкіним (39-1-1, 35 КО). На його думку, це буде войовничий поєдинок, де не буде місця технічним навичкам, він буде більше схожий на бійню. А також британець вважає, що дане протистояння закінчиться швидко.

"У бою Головкіна з Деревянченком не буде місця технічним навичкам. Це буде бійня. В їх поєдинку не варто очікувати техніки, фехтування джебами. Це буде аварія, вибух. Поєдинок швидко закінчиться. Хто б не переміг, це буде війна. В цьому бою Головкін буде діяти на межі. Після нього він постаріє ще сильніше", — наводить слова Сондерса Boxingscene.com.

Як повідомляло видання "Коментарі", Дерев'янченко не думає, що Головкін його побоюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!