Головна Новини Спорт бокс Представник Усика спростував можливість проведення бою проти росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник Усика спростував можливість проведення бою проти росіянина

Все ще невідомо проти кого українець битиметься в дебютній зустрічі у новій ваговій категорії

8 жовтня 2019, 14:43 comments1709
Поділіться публікацією:
Представник Усика спростував можливість проведення бою проти росіянина

Менеджер боксера Олександра Усика — Олександр Красюк — дав свій коментар про можливого суперника українця замість Тайрона Спонга. Про це інформує видання "Спорт-Експрес".

"Росіянин Олександр Устінов точно не буде його суперником. Зараз розглядаються інші варіанти, які я поки не можу озвучити", — розповів у коментарі Красюк Sport-express.ru

Усик у ніч з 12 на 13 жовтня повинен був провести бій з Тайроном Спонгом (13-0, 12 КО), але представник Нідерландів провалив допінг-тест. Со-промоутер Олександра Едді Хирн заявляв, що команда українця вже шукає нового супротивника.

Нагадаємо, що суперником Усика в дебютному бою в суперважкій дивізіоні міг стати Карлос Такам, але поєдинок був зірваний через зміни камерунцем промоутерської компанії. Серед потенційних претендентів на поєдинок з Олександром також називалися Брайант Дженінгс і Андрій Федосов, від бою з останнім українець вже встиг відмовитися.

В останньому бою Усик переміг нокаутом Тоні Белл (30-3, 20 КО) в листопаді минулого року і захистив свої титули в крузервейте (перша важка вага – прим. ). Однак українець залишився без чемпіонських поясів через зміну вагової категорії.

У червні Всесвітня боксерська організація (WBO) призначила Усика обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу у суперважкій вазі.

Як писав портал "Коментарі", суперник Олександра Усика попався на допінгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!