Головна Новини Спорт бокс Володимира Кличко відзначили престижною нагородою в Нью-Йорку
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимира Кличко відзначили престижною нагородою в Нью-Йорку

Спортивні досягнення українського чемпіона гідно відзначили у США

9 жовтня 2019, 19:00 comments2435
Поділіться публікацією:
Володимира Кличко відзначили престижною нагородою в Нью-Йорку

Колишній чемпіон світу в хэвивейте (суперважка вага – прим.) Володимир Кличко отримав чергову нагороду. Українець поклав у свою багату колекцію ще один значимий приз. На традиційному Вечорі великих спортивних легенд в Нью-Йорку Володимир отримав престижну медаль "За видатні досягнення в спорті". Про це стало відомо завдяки сторінці Володимира Кличка у Instagram.

Екс-боксер з гордістю прокоментував отримання нагороди: "В цій нагороді я бачу не тільки визнання моїх минулих досягнень, але і підтримку в майбутньому. Медаль ще раз нагадає мені про те, чого я досяг у спорті, що я довідався і випробував" — сказав Володимир під час урочистої промови під час нагородження.

tgZZS6g76Z8MaiXFbGuXbLhT4.jpg

Одним з організаторів заходу виступав фонд підтримки хворих паралічем. Володимир теж відомий свій благодійною діяльністю і не всіма силами підтримував хворих, не відмовивши їм в історичних знімках.

jvYbBhCpiM5ZNcpxawuoC4Wv4.jpg

Також легенда українського боксу підтримує себе у формі і роздумує над відновленням кар'єри. "Я в хорошій формі і можу повернутися в ринг, коли захочу цього".

Варто зазначити, що колишній наставник Кличка-молодшого Джонатан Бенкс готовий підтримати українця.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко може відновити кар'єру. Про це заявив колишній тренер українця Джонатан Бенкс у коментарі TMZ Sports.

"Повернення Кличка? Після розмови з Володимиром приблизно тиждень тому, ймовірно, я можу сказати, що все можливо. Я відразу сказав йому, що готовий надати підтримку на всі сто відсотків, якщо Володимир все-таки повернеться", – розповів американський фахівець.

43-річний Володимир Кличко завершив кар'єру навесні 2017 року, коли зазнав поразки в поєдинку проти британця Ентоні Джошуа. Останній був готовий дати реванш, але українець у підсумку прийняв рішення піти.

Як писав портал "Коментарі", суперник українця Ентоні Джошуа зізнався, що Володимир мав найбільш сильним ударом з усіх, з ким він боксував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!