Головна Новини Спорт бокс Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей - Усику: У надважкій вазі все може вирішити один точний і сильний удар
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей - Усику: У надважкій вазі все може вирішити один точний і сильний удар

Олександр Усик успішно дебютував в суперважкій вазі, але британський спортсмен закликає колегу звернути увагу на багато нові аспекти, які з'являються в "королівському дивізіоні"

15 жовтня 2019, 16:25 comments1963
Поділіться публікацією:
Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей - Усику: У надважкій вазі все може вирішити один точний і сильний удар

Минулої суботи Олександр Усик дебютував в рамках суперважкої ваги, де здобув дострокову перемогу над нікому невідомих до цього суперником Чеззом Візерспуном. Хей порівняв Олександра Усика з Евандером Холіфілдом, який теж свого часу здійснив успішний вояж на вагу вище.

Девід порадив Олександру не набирати занадто багато м'язової маси, щоб зберегти свої сильні сторони — рухливість і швидкість. Також Девід Хей попросив Усика особливу увагу уделяеть захист, адже в "королівському дивізіоні" найчастіше все може вирішити один точний і сильний удар.

"До тих пір, поки він не набере дуже багато м'язової маси, він буде успішний в суперважкій вазі. Але це небезпечна авантюра, битися з хлопцями, які набагато більше і сильніше тебе. Щоб програти, потрібно пропустити лише один удар, який змусить його ноги танцювати. Якщо, пропустивши удар в першій важкій вазі, він буде вражений, то якщо він зробить це в суперважкій вирушить спати", — впевнений Хей.

Британець відчув всю різницю між ваговими категоріями на своєму досвіді.

"Це я зрозумів сам, коли проводив перший бій у надважкій вазі проти Барретта. Я пам'ятаю, як бився з ним і коли удари проходили повз мене, я думав, що добре, що вони не прилетіли в ціль, адже це були нокаутуючі удари. В один момент я впав, і він ударив мене, поки я був на канвасі (тканина, якою застеляють підлогу на рингу — прим). Тоді-то я відразу зрозумів, що удари в супертяжах серйозно відрізняються", — зазначив британський спортсмен.

Як повідомляло видання "Коментарі", Олександр Усик достроково переміг американського суперважкоатлета в дебютному поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!