Головна Новини Спорт бокс Тренер Гвоздика: "У Саши немає права на помилку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер Гвоздика: "У Саши немає права на помилку"

Тедді Атлас розповів про основні завдання свого підопічного на майбутній поєдинок проти росіянина Артура Бетербієва, який є володарем чемпіонського поясу за версією IBF

17 жовтня 2019, 14:40 comments1884
Поділіться публікацією:
Тренер Гвоздика: "У Саши немає права на помилку"

Тренер українського чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександра Гвоздика Тедді Атлас розповів про головні завдання свого підопічного на майбутній бій проти володаря поясу за версією IBF Артура Бетербієва (14-0, 14 КО).

"У Саші немає права на помилку. Необхідна повна концентрація протягом 36 хвилин. Коли ти знаходишся в рингу проти панчера, то він може змінити все в одну мить одним ударом", — цитує слова Атласу Top Rank Boxing.

Американський фахівець підкреслив, що Гвоздик є справжнім чемпіоном і в потрібний момент він себе поведе, як чемпіон.

"Гвоздик — чемпіон, тому що, коли настав вирішальний момент у бою проти Стівенсона, він вів себе саме як чемпіон. Я не сумніваюся, що коли такий момент настане в сутичці проти Бетербієва, українець буде вести себе точно так само", — розповів наставник.

Бій Гвоздик — Бетербієв відбудеться 18 жовтня у Філадельфії. За поєдинок проти росіянина український чемпіон заробить 1,5 млн дол. Це буде його рекордний гонорар в кар'єрі.

Останній бій Він провів у кінці березня проти француза Дуду Нгумбу. Українець переміг у результаті технічного нокауту з-за травми опонента в п'ятому раунді. Після перемоги Олександр заявив про свою мету об'єднати чемпіонські пояси.

Титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Гвоздик здобув у грудні минулого року, нокаутувавши в 11-му раунді канадця Адоніса Стівенсона.

Як писав портал "Коментарі", український боксер поділився своїм планом на бій проти росіянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!