Головна Новини Спорт бокс Суперник Гвоздика Бетербієв хоче завоювати всі чотири чемпіонські пояси у напівважкій вазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперник Гвоздика Бетербієв хоче завоювати всі чотири чемпіонські пояси у напівважкій вазі

Об'єднати кілька титулів російський боксер може вже 19 числа

17 жовтня 2019, 20:45 comments1921
Поділіться публікацією:
Суперник Гвоздика Бетербієв хоче завоювати всі чотири чемпіонські пояси у напівважкій вазі

Володар чемпіонського титулу в напівважкій вазі за версією IBF Артур Бетербієв (14-0, 14 КО) розповів про мету стати абсолютним чемпіоном світу у своїй ваговій категорії. Про що стало відомо завдяки Youtube-каналу Top Rank Boxing.

"Що мені потрібно, щоб піти на пенсію? Мені потрібні всі чотири чемпіонські титули в напівважкій вазі. Мені 34 роки, але я відчуваю себе добре — це найголовніше", — заявив Бетербієв в інтерв'ю Youtube-каналу Top Rank Boxing.

Раніше тренер українського чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександра Гвоздика Тедді Атлас розповів про головні завдання свого підопічного на майбутній бій проти володаря поясу за версією IBF Артура Бетербієва (14-0, 14 КО).

"У Саші немає права на помилку. Необхідна повна концентрація протягом 36 хвилин. Коли ти знаходишся в рингу проти панчера, то він може змінити все в одну мить одним ударом", — цитує слова Атласу Top Rank Boxing.

Американський фахівець підкреслив, що Гвоздик є справжнім чемпіоном і в потрібний момент він себе поведе, як чемпіон.

"Гвоздик — чемпіон, тому що, коли настав вирішальний момент у бою проти Стівенсона, він вів себе саме як чемпіон. Я не сумніваюся, що коли такий момент настане в сутичці проти Бетербієва, українець буде вести себе точно так само", — розповів наставник.

У ніч на 19 жовтня Бетербієв проведе об'єднувальний бій проти чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександра Гвоздика (17-0, 14 КО).

Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі Інтер. Орієнтовний початок бою — 5:30 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", український спортсмен не збирається влаштовувати розмін ударами з росіянином Бетербієвим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!