Головна Новини Спорт бокс "Уболівальники, готуйтеся!": названа дата бою Усика і Чісори
commentss НОВИНИ Всі новини

"Уболівальники, готуйтеся!": названа дата бою Усика і Чісори

Британець відповів згодою на виклик нашого боксера, найближчим часом вони підпишуть контракт

2 грудня 2019, 18:59 comments2441
Поділіться публікацією:
"Уболівальники, готуйтеся!": названа дата бою Усика і Чісори

Очікуваний мільйонами фанатів бій в суперважкій категорії між українським боксером Олександром Усіком і спортсменом з Британії заявлений на 29 лютого 2020 року. Про це повідомляється на сайті "Сһамріоп".

Грандіозний чемпіонат за звання чемпіона світу за версією WBO планується провести на стадіоні Manchester Arena, що передбачає 21 тисячу глядацьких місць, де Усик вже боксував в кінці 2018 року, коли переміг британця Тоні Беллью у важкій вазі. Організатори розглядали можливість провести бій Усик — Чісора на тиждень або два раніше, але 22 лютого ця локація буде приймати концерт рок-групи The Script, а 15 лютого на локації пройде концерт музиканта Джеймса Бланта.

Усик і Чісора мають шанс поборотися за вакантний титул чемпіона світу. Якщо переможець реваншу між Джошуа і Енді Руїсом відмовиться проводити захист титулу WBO, а вважатиме за краще захищати пояс IBF, тоді пояс WBO стане вакантним, а саме на цей титул Усик є обов'язковим претендентом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поєдинок двох важкоатлетів, за словами промоутера Усика, передбачає боротьбу за звання обов'язкового претендента на пояс WBO.

"Думаю, що бій Усика з Чісорою можливий. Це поєдинок, який вони можуть провести, можливо, навіть за титул чемпіона світу за версією WBO в наступному році. Або ж це буде бій в лютому за статус обов'язкового претендента. Думаю, що на початку наступного року ви побачите повернення Чісори. Усик і Джозеф Паркер – основні претенденти на бій з ним", — наводить слова британського фахівця Boxingscene.com.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!