Головна Новини Спорт бокс Віктор Вихріст про конфлікт з Федерацією боксу України: Мені просто прикро, що я з ними провів 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Вихріст про конфлікт з Федерацією боксу України: Мені просто прикро, що я з ними провів 10 років

ФБУ дискваліфікувала тренера і менеджера Выхриста за те, що Віктор перейшов у професійний бокс

12 лютого 2020, 06:40 comments3021
Поділіться публікацією:
Віктор Вихріст про конфлікт з Федерацією боксу України: Мені просто прикро, що я з ними провів 10 років

Український боксер Віктор Вихріст прокоментував конфлікт з Федерацією боксу України (ФБУ). Конфлікт розгорівся після того, як Вихріст перейшов у професіонали. У коментарі виданню Xsport Вихріст заявив, що не переходив би в професіонали, якби був першим номером збірної України. Зараз перший номер збірної України – Цотне Рогава.

сам не знаю, що відбувається, я нічого не розумію. Якщо чесно, я трохи шокований, оскільки вони перекручують все, кажучи неправдиву інформацію. Якщо б я знав, що я перший номер, і на 100% буду їхати на ліцензійний турнір, то про який перехід у професіонали могла йти мова? – сказав Віктор.

Боксер, який 10 років присвятив любительського боксу, каже, що йому прикро за дії ФБУ. За словами Вихрісту, Олександр Ляхов шокований трирічною дискваліфікацією. Віктор обіцяє боротися за тренера.

"Це у них такий метод мені насолити або що це? Я не знаю, навіщо вони надходять так низько і підло. Уявіть, це життя мого тренера, він за це заробляє зарплату, тренує хлопців і повірте, що у нього гідні хлопці, які дуже гідно будуть представляти нашу країну на турнірах в Європі і світі. Те, що вони роблять – я ніяк не можу це описати. Але ми будемо боротися за тренера і все у нас вийде", – резюмував Віктор.

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французский будинок високої моди Saint Laurent і американська компанія, яка випускає спортивні товари та спортивне обладнання Everlast випустили спільну колекцію товарів для заняття боксом. Варто відзначити, що в лінійку увійшла не тільки одяг, але і спорядження для тренувань. При створенні кампейна, креативний директор бренду Ентоні Ваккарелло надихався чорно-білими портретами Енді Уорхола і Жана-Мішеля Баскія, знятих Майклом Холсбандом в 1985 році. Відомо, що нова колекція складається з шорт, створених з атласної тканини, з еластичним поясом, а також логотипом бренду Everlast. Крім того, серед новинок знаходяться наручник, головні убори, боксерські рукавички і боксерські груші, виконані з шкіри. Придбати новинки The Everlast x Saint Laurent можна в ексклюзивному бутіку Saint laurent's Rive Droite в Парижі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!