Головна Новини Спорт бокс Редкачу скоротили вдвічі дискваліфікацію за укус Гарсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Редкачу скоротили вдвічі дискваліфікацію за укус Гарсії

Термін дискваліфікації боксера Редкача становитиме півроку

14 лютого 2020, 06:00 comments1389
Поділіться публікацією:
Редкачу скоротили вдвічі дискваліфікацію за укус Гарсії

Атлетична комісія штату Нью-Йорк зменшила дискваліфікацію українського боксера Івана Редкача за укус Денні Гарсії під час поєдинку 25 січня.

Спочатку було оголошено, що Івана позбавили боксерської ліцензії на рік, а також весь гонорар за поєдинок, плюс наш боксер додатково був оштрафований на 10 000 доларів.

Тепер термін дискваліфікації Редкача становитиме півроку, а гонорар йому залишать цілком. Штраф у 10 тисяч при цьому залишається.

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французский будинок високої моди Saint Laurent і американська компанія, яка випускає спортивні товари та спортивне обладнання Everlast випустили спільну колекцію товарів для заняття боксом. Варто відзначити, що в лінійку увійшла не тільки одяг, але і спорядження для тренувань. При створенні кампейна, креативний директор бренду Ентоні Ваккарелло надихався чорно-білими портретами Енді Уорхола і Жана-Мішеля Баскія, знятих Майклом Холсбандом в 1985 році. Відомо, що нова колекція складається з шорт, створених з атласної тканини, з еластичним поясом, а також логотипом бренду Everlast. Крім того, серед новинок знаходяться наручник, головні убори, боксерські рукавички і боксерські груші, виконані з шкіри. Придбати новинки The Everlast x Saint Laurent можна в ексклюзивному бутіку Saint laurent's Rive Droite в Парижі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!