Головна Новини Спорт бокс Авторитетне спортивне видання назвало братів Кличків кращими важковаговиками XXI століття
commentss НОВИНИ Всі новини

Авторитетне спортивне видання назвало братів Кличків кращими важковаговиками XXI століття

Володимир Кличко посів перше місце в рейтингу Marca, а друге дісталося братові Віталію

25 березня 2020, 20:57 comments2611
Поділіться публікацією:
Авторитетне спортивне видання назвало братів Кличків кращими важковаговиками XXI століття

Українські боксери брати Володимир і Віталій Кличко обігнали легендарних чемпіонів світового боксу, опинившись кращими важковиками  в історії XXI століття за версією іспанського спортивного видання Marca. Рейтинг опубліковано в останньому номері журналу.

Перше місце в рейтингу дісталося Володимиру, а його брат Віталій розташувався на другій позиції. При цьому редакція не забула і про гучні поразки першого — від Коррі Сандерса та Ламона Брюстера, а також в кінці кар'єрі від зірок дивізіону — Тайсона Ф'юрі і Ентоні Джошуа.

""Він почав століття, провівши перший захист титулу WBO, який він завоював у бою проти американця Кріса Берда. Він провів неймовірну кількість захистів, встановив безліч рекордів", — пише Marca.

Стосовно старшого брата Кличко, Віталія, тут автори нагадали про головну поразку спортсмена під час битви за титул з Ленноксом Льюїсом, яка була викликана зупинкою бою рефері.

країнець вів за очками, але рефері зупинив бій через розсічення і сильну кровотечу, боксер провів ще 12 титульних поєдинків, 9 з яких виграв нокаутом, і жодного разу не програв. Та й перша поразка в кар'єрі було через травму плеча в бою з Бердом", — підсумовують автори, пояснюючи переваги Віталія перед іншими боксерами в тій же ваговій категорії.

Наступними у рейтингу за братами Кличко йдуть Ентоні Джошуа — третє місце, четверте — Тайсон Ф'юрі, а п'яте — Деонтей Вайлдер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, наскільки висока ймовірність зайнятися сексом в літаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!