Головна Новини Спорт бокс «Ми такими спортсменами пишаємося»: федерація боксу РФ запропонувала Усику і Ломаченко російське громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми такими спортсменами пишаємося»: федерація боксу РФ запропонувала Усику і Ломаченко російське громадянство

Сьогодні Усика і Ломаченко внесли в базу «Миротворець»

7 травня 2020, 23:29 comments3064
Поділіться публікацією:
«Ми такими спортсменами пишаємося»: федерація боксу РФ запропонувала Усику і Ломаченко російське громадянство

Генеральний секретар федерації боксу Російської Федерації Умар Кремльов запропонував надати українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченко російське громадянство після того, як їх сьогодні, 7 травня, внесли в базу даних сайту "Миротворець". Про це повідомили в російському спортивному виданні Спорт-Експрес.

"Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Лише б вони боксували і радували вболівальників на Україні, в Росії і по всьому світу", — заявив Умар Кремльов.

Головний секретар федерації боксу Російської Федерації вважає, що "зрадники включать людей в цю вигадану базу" ("Миротворець" — ред.). Також Кремльов додав, що Усик і Ломаченко — гідні люди і спортсмени, які відстоюють власну позицію в Україні, Росії та Білорусі, а весь православний світ їх любить і підтримує".

Сьогодні, 7 травня, українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка внесли в базу "Миротворця". Раніше вони знялися в документальному фільмі російського монастиря "Корсунська пустинь", де розповіли про дружбу з російськими спортсменами і "один нарід".

Як повідомляв портал "Коментарі", чемпіонат Німеччини Bundesliga повернеться з 15 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!