"Реал" запропонував півцарства за Неймара, але "ПСЖ" відмовив

Паризький клуб відхилив дуже щедру пропозицію по бразильському нападаючому

Мадридський "Реал" продовжує погоню за Неймаром. Закінчення трансферного вікна все ближче, а тому ставки підвищуються. Про це повідомляє L'equipe.

"Вершкові" запропонували за бразильця 100 млн євро, Гарета Бейла, Хамеса Родрігеса і Кейлора Наваса.

Тим не менш, за інформацією джерела, "Парі Сен-Жермен" таку щедру пропозицію від іспанської сторони не прийняв. Французький гранд хоче отримати більше за свою зірку.

У минулому сезоні бразилець провів у футболці "червоно-синіх" 28 поєдинків, відзначившись 23 результативними ударами і здійснив 13 гольових передач.

Нагадаємо, раніше Зінедін Зідан, головний тренер мадридського "Реала", заявив, що повністю покладається на Гарета Бейла і Хамеса Родрігеса.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан не виключає, що Хамес Родрігес і Гарет Бейл покине команду цього літа. Але поки вони залишаються футболістами "вершкових", Зізу на них розраховує.

"Хамес і Бейл – члени нашої команди, вони обидва в заявці Реала, хоча всяке може статися". Я на 100% розраховую на них. Джеймс не був у складі останнім часом, але це може змінитися. Навіть до закриття трансферного вікна може статися що завгодно", — передає слова Зідана Goal.

Як повідомляло видання "Коментарі", Неймар незабаром може знову виступати в одній команді з Ліонелем Мессі.