Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "Шахтаря" Каштру - про звільнення Хацкевича: "Потрібно приймати це і жити далі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "Шахтаря" Каштру - про звільнення Хацкевича: "Потрібно приймати це і жити далі"

Португальський наставник поділився думкою з приводу відставки колеги з київського "Динамо"

22 серпня 2019, 13:25 comments1567
Поділіться публікацією:
Головний тренер "Шахтаря" Каштру - про звільнення Хацкевича: "Потрібно приймати це і жити далі"

Раніше, 14-го серпня, Динамо оголосило про розставання з Олександром Хацкевичем. Місце головного тренера киян зайняв Олексій Михайличенко.

Луїш Каштру прокоментував рокіровку біля керма принципового суперника. Португалець вважає, що Хацкевич засмутився, що покинув клуб таким чином після стількох років.

"У футболі можливо все, і я не можу конкретно коментувати той чи інший епізод. Тим більше що рішення приймають президенти, адміністрації клубів або самі наставники інших команд. Як тренер, я повинен бути готовий, щоб цього не сталося зі мною, а якщо відбудеться, то відреагувати як можна краще. Взагалі, тренер завжди засмучується, йдучи таким чином після стількох років у клубі. Однак потрібно приймати це і жити далі. Ми, тренери, до цього готові", — наводить слова португальця офіційний сайт "гірників".

Португалець зазначив, що Михайличенко є досвідченою футбольною людиною і він може провести відмінну роботу у київському клубі.

"Михайличенко вже був чемпіоном з Динамо в 2004 році. Дуже хороший у минулому футболіст національної збірної. Це тренер, який глибоко знає український футбол, і я впевнений, що він проведе чудову роботу в Динамо. Футбол завжди відкритий до всіх, хто його розуміє. Михайличенко тут дуже давно і чудово знає, куди і на що він йшов".

Варто відзначити, що Луїш Каштру отримав приз найкращому тренеру третього туру елітного дивізіону чемпіонату України з футболу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Сергій Ребров вважає, що з нинішнім бюджетом клубу важко виконати поставлені завдання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!