Головна Новини Спорт футбол "Рома" може незабаром підписати Яремчука
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рома" може незабаром підписати Яремчука

Гравець збірної України Роман Яремчук може продовжити кар'єру в Італії

24 серпня 2019, 13:20 comments2153
Поділіться публікацією:
"Рома" може незабаром підписати Яремчука

"Рома" націлена на підписання нападника "Гента" Романа Яремчука. Про це повідомляє Sportitalia.com.

"Вовки" спробують якнайшвидше завершити трансфер гравця збірної України, щоб випередити "Лаціо", який також зацікавлений у форварді.

Раніше журналіст Ігор Циганик повідомляв, що Яремчук потрапив в сферу інтересів декількох клубів Бундесліги і Серії А. Також на 23-річного українця звернув увагу "Галатасарай".

У нинішньому сезоні Яремчук зіграв у восьми поєдинках за "Гент". Український нападник відзначився шістьма результативними ударами і трьома гольовими передачами. Відзначимо, що контракт Роману з бельгійським клубом закінчується в червні 2021 році.

"Рома" цього літа вже підписала сімох новачків: воротаря "Бетіса" Пау Лопеса, захисника "Ювентуса" Леонардо Спинаццолу, півзахисника "Наполі" Амаду Діавара, 18-річного хавбека "ПСЖ" Рубена Проведенса і захисника "Генчлербірлігі" Мерта Четіна.

Також "джаллороси" орендували із зобов'язанням викупу захисника "Аталанти" Джанлуку Манчіні і півзахисника "Фіорентини" Жордана Верету.

У це міжсезоння римлян очолив колишній головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека. Перший офіційний матч під керівництвом португальця "Рома" проведе 25 серпня проти "Дженоа".

Як повідомляло видання "Коментарі", півзахисник збірної України Руслан Малиновський став гравцем італійської "Аталанти".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!