Головна Новини Спорт футбол Неймар знімається в іспанському серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар знімається в іспанському серіалі

Поки майбутнє бразильського нападника не ясно, він бере участь в іспанському кінематографі

28 серпня 2019, 13:08 comments1977
Поділіться публікацією:
Неймар знімається в іспанському серіалі

27-річний бразильський нападник Неймар взяв участь у зйомках популярного іспанського серіалу. Про це футболіст розповів на своїй сторінці в Twitter.

Неймар знявся у 6-ї та 8-ї серії іспанського серіалу "Паперовий Будинок", який доступний для перегляду в онлайн-сервісі Netflix.

Зазначимо, що ці епізоди були зняті ще на початку року, але із-за скандалу зі зґвалтуванням, були вирізані з серіалу. Однак, як тільки слідство ухвалило зняти всі звинувачення з нападника, гравець національної збірної Бразилії був повернений в серіал.

Нагадаємо, що на даний момент Неймар раніше роздумує над поверненням в Ла Лігу, а головними претендентами на форварда є "Барселона" і "Реал".

У минулому сезоні нападник взяв участь лише в 28 матчах парижан у всіх турнірах, в яких зумів відзначитися 23 результативними ударами і здійснив 13 гольових передач.

"ПСЖ" після трьох стартових турів займає 3-ю позицію в чемпіонаті Франції, наступний поєдинок підопічні Томаса Тухеля проведуть 30 серпня на виїзді проти "Меца".

"Барселона" за підсумками двох зіграних турів йде на 9-й позиції в чемпіонаті Іспанії. У суботу, 31 серпня, каталонці на виїзді зіграють проти "Осасуни".

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "ПСЖ" Томас Тухель не може ставити Неймара в склад поки ситуація не проясниться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!