"Рома" може орендувати захисника "Манчестер Юнайтед"

Захисник національної збірної Англії може приєднається до команди Паулу Фонсеки

Захисник "Манчестер Юнайтед" Кріс Смоллінг близький до переходу в "Рому". Про це повідомляє Gianlucadimarzio.com.

Римляни підпишуть центрального захисника на правах оренди за 3 млн євро.

За інформацією джерела, у "Роми" буде можливість викупу Смоллінга за 17 млн євро. Захисник найближчим часом повинен відправитися в Італію, щоб пройти медичне обстеження.

Нагадаємо, що на початку серпня "Ман Юнайтед" відхилив пропозицію "Евертона" про оренду Смоллінга. Контракт центрбека з червоними дияволами закінчується в червні 2022 року.

У минулому сезоні 29-річний Смоллінг провів 34 матчі за "Манчестер Юнайтед", відзначившись одним результативним ударом. У новому сезоні захисник ще не грав.

"МЮ" після трьох турів йде на п'ятому місці в англійській Прем'єр-лізі, в активі команди Оле-Гуннара Сульшера чотири очки. Наступний матч манкуніанці проведуть у суботу, 31 серпня, на виїзді проти "Саутгемптона".

"Рому" в першому офіційному матчі під керівництвом Паулу Фонсеки зіграла внічию з "Дженоа" (3:3). Наступний матч римляни проведуть 1 вересня проти "Лаціо".

Відзначимо, що останнім часом "Рома" також проявляє інтерес до півзахисника "Шахтаря" Тайсону, хавбека "Шальке" Євгену Коноплянці і нападнику "Гента" Романа Яремчука.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент римського колективу дав добро на трансфер лідера "Шахтаря" Тайсона.