Головна Новини Спорт футбол Капітан "Динамо" Сидорчук може перейти в турецький "Бешикташ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Капітан "Динамо" Сидорчук може перейти в турецький "Бешикташ"

Досвідчений півзахисник київського клубу Сергій Сидорчук може продовжити кар'єру в чемпіонаті Туреччини

29 серпня 2019, 18:25 comments4394
Поділіться публікацією:
Капітан "Динамо" Сидорчук може перейти в турецький "Бешикташ"

Бешикташ може орендувати півзахисника "Динамо" Сергія Сидорчука. У разі переходу оренда буде розрахована до кінця сезону 2019/20. Про це інформує Tribuna.com.

У складі київського Динамо Сидорчук виступає з 2013 року, а разом з командою він двічі ставав чемпіоном України, а також одного разу вигравав національний Кубок.

У минулому сезоні гравець національної збірної України взяв участь в 35 матчах за киян у всіх турнірах, відзначившись одним голом і однією результативною передачею.

У новому сезоні Сидорчук відіграв за "біло-синіх" п'ять поєдинків у всіх турнірах, в яких відзначився двома результативними передачами.

Нагадаємо, що Бешикташ довгий час вважався фаворитом на трансфер півзахисника "Шальке" і збірної України Євгена Коноплянки, але в підсумку віддав перевагу йому хавбека Тоттенхема Жоржа-Кевіна Нкуду, з яким був підписаний чотирирічний контракт.

У чемпіонаті Туреччини Бешикташ зараз займає восьме місце, а в наступному турі орли 31 серпня вдома прийматимуть Ризеспор.

Як повідомляло видання "Коментарі", Евгений Хачеріді, який на даний момент перебуває без команди не буде підтримувати форму з аматорами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!