Головна Новини Спорт футбол "ПСЖ" і "Барселона" домовилися про трансфер Неймара, але угода ще не завершена - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

"ПСЖ" і "Барселона" домовилися про трансфер Неймара, але угода ще не завершена - журналіст

Головний футбольний серіал цього літа триває, дійові особи все ті ж "Барселона" Неймар і "ПСЖ"

30 серпня 2019, 11:55 comments1863
Поділіться публікацією:
"ПСЖ" і "Барселона" домовилися про трансфер Неймара, але угода ще не завершена - журналіст

"Барселона" досягла угоди щодо трансферу нападника "ПСЖ" Неймара. Про це розповів в ефірі радіо BBC журналіст Гільєм Балаге.

За його інформацією, обидва клуби зійшлися на сумі трансферу в 200 млн євро. При цьому, "Барселона" хоче знизити цю суму за рахунок річної оренди в "ПСЖ" захисника Жан-Клера Тодибо і півзахисників Івана Ракітіча і Усмана Дембеле, але всі троє гравців каталонців відмовилися бути частиною угоди.

Балаге повідомив, що операція з переходу Неймара ще не закрита, а найближчим часом "Барселона" продовжить переговори з трьома вищезгаданими гравцями. При цьому, агент Дембеле вже встиг заявити, що його клієнт на 200% залишиться в каталонському клубі.

Сам Неймар не хоче залишатися в Парижі, про що раніше повідомив президенту "ПСЖ" Насеру Ель-Хелаифи. Нападник виявляв бажання повернутися в "Барселону", за яку виступав у період з 2013 по 2017 рік, поки не викупив свій контракт за 222 млн євро заради трансферу в "ПСЖ".

Догляду Неймара також хочуть і вболівальники парижан. Заради свого переходу бразилець ймовірно готовий "стиснутися" на 15 млн євро своєї заробітної плати. У поточному сезоні Неймар не потрапив в заявку ні на один з офіційних поєдинків паризького клубу.

У минулому сезоні 27-річний Неймар взяв участь лише в 28 матчах парижан у всіх турнірах, в яких зумів вразити ворота суперника 23 рази і здійснив 13 результативних передач.

"ПСЖ" займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Франції, а свій наступний матч команда Томаса Тухеля проведе сьогодні, 30 серпня, на виїзді проти "Меца". Неймар звично залишився поза заявкою парижан на гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!