Головна Новини Спорт футбол Кріштіану Роналду поставив черговий рекорд, він самий швидкий форвард чемпіонату Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріштіану Роналду поставив черговий рекорд, він самий швидкий форвард чемпіонату Італії

Нападник туринського "Ювентуса" розвинув неймовірну швидкість

7 вересня 2019, 14:11 comments3994
Поділіться публікацією:
Кріштіану Роналду поставив черговий рекорд, він самий швидкий форвард чемпіонату Італії

Нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду в одному з матчів поточного сезону Серії А розвинув швидкість 34,62 км/ч. Про це інформує football-italia.net.

Таким чином, 34-річний португалець поки що є самим швидким форвардом чемпіонату Італії в цьому сезоні. Трохи нижче, ніж Роналду розвинув швидкість форвард "Торіно" Сімоне Дзадза, показник якого 34,56 км/ч.

Серед всіх гравців незалежно від амплуа найшвидшим виявився захисник "Наполі" Костас Манолас — 35,41 км/ч.

У Серії А до міжнародного перерви на матчі збірних було зіграно всього два тури. 100% показник набраних очок мають три клуби: "Ювентус", "Інтер" і "Торіно". "Аталанта" Руслана Малиновського набрала лише три очки, а "Лечче" Євгена Шахова обидва стартові матчі чемпіонату програв.

Раніше стало відомо, що португальський нападник стане ще багатшим завдяки новому спонсорського контакту зі спортивною екіпіровкою.

Новий семирічний контракт з виробником спортивної екіпіровки Nike принесе нападнику "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду мінімум 162 млн євро. Про це стало відомо Der Spiegel.

Крім того, угодою передбачено, що за кожен виграний трофей 5-разовий володар "Золотого м'яча" буде отримувати бонус у 4 млн євро.

Співпраця Кріштіану Роналду зі всесвітньо відомим американським брендом почалося в 2004 році. Цікаво, що технічним спонсором "Ювентуса", за який він виступає, є Аdidas.

Як повідомляло видання "Коментарі", Роналду не розуміє від куди беруться настільки високі ціни на захисників і воротарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!