Головна Новини Спорт футбол Нападник збірної України Яремчук зізнався, що не коштує тих грошей, які вимагав за нього клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападник збірної України Яремчук зізнався, що не коштує тих грошей, які вимагав за нього клуб

Український нападник мав можливість перебратися в "Рому", але римлян відлякала ціна, яку запросили бельгійці

9 вересня 2019, 11:23 comments1591
Поділіться публікацією:
Нападник збірної України Яремчук зізнався, що не коштує тих грошей, які вимагав за нього клуб

Про те, що клуби вели переговори по трансферу, Яремчук підтвердив в коментарі програмі "ПроФутбол".

"На рахунок "Роми" – було все серйозно з їх боку. Але в один момент все припинилося. Клуби спілкувалися, але потім все закінчилося. Говорили про великі суми. Якщо об'єктивно дивитися на речі, то я не стою таких грошей", – розповів Роман Яремчук.

Він не назвав суму, яку за його трансфер хотів "Гент". Але зазначив, що він хотів перейти в цей клуб незважаючи на те, що там вже є основний форвард Едін Джеко.

"Знаю, що Джеко – там основний нападник. Але приклад Саші Зінченко показує, що в такому клубі можна прогресувати. Він говорив, якщо є така можливість – треба їхати і чіплятися. Малиновський сказав, що в Італії дуже великі навантаження, дуже інтенсивно все", – повідав Яремчук.

Він також підтвердив, що міг перейти в турецький "Галатасарай". Проте гравець не був у них серед пріоритетних трансферів. Тому до офіційних переговорів справа не дійшла.

Варто відзначити, що в цьому сезоні Яремчук зіграв у восьми матчах за "Гент". Він забив шість голів і віддав три результативні передачі за клуб. Саме його голи дозволили клубу пробитися в груповий етап Ліги Європи, де команда зіграє проти української "Олександрії". Також він забив за збірну України у матчах з Сербією і Люксембургом, і віддав результативний пас на Малиновського в матчі проти Литви.

Як повідомляло видання "Коментарі", гендиректор "Шахтаря" прокоментував невідбувшийся трансфер Тайсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!