Головна Новини Спорт футбол Експерт програми "Великий футбол" Леоненко: Сподіваюся Коноплянка підійде "Шахтарю"
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт програми "Великий футбол" Леоненко: Сподіваюся Коноплянка підійде "Шахтарю"

Віктор Леоненко прокоментував підписання донецьким "Шахтарем" Євгена Коноплянки

9 вересня 2019, 12:45 comments2036
Поділіться публікацією:
Експерт програми "Великий футбол" Леоненко: Сподіваюся Коноплянка підійде "Шахтарю"

Експерт програми "Великий Футбол" Віктор Леоненко впевнений, що новачок "Шахтаря" Євген Коноплянка закріпиться в команді. За його словами, в новому клубі футболістові збірної України не треба буде грати на оборону. Про це стало відомо в ході програми на телеканалі "Футбол".

"Подивимося, як швидко Коноплянка набере форму. Думаю, у нього проблем не буде, тому що він технічний хлопець. Відбирати в "Шахтарі" не треба – там є кому це робити. Адже у Коноплянки яка проблема була? Він не відбирав. Тому не заграв в "Севільї", ні в "Шальке". Сподіваюся, саме "Шахтарю" підійде. Але питання в тому, чи потрапить він до складу", — заявив Леоненко в ефірі передачі.

Нагадаємо, Коноплянка став гравцем "Шахтаря" в останній день трансферного вікна. Атакуючий півзахисник вже встиг дебютувати за нову команду в товариському матчі проти "Колоса".

Півзахисник покинув Україну влітку 2015 року, коли перейшов з "Дніпра" в "Севілью". Проте в Іспанії Коноплянка заграти так і не зумів і через рік перебрався в "Шальке" на правах оренди.

У 2017 році "кобальтові" викупили у "Севільї" контракт українця за 12,5 млн євро. За неофіційною інформацією "гірники" заплатили німецькому клубу 1,5 млн євро.

У минулому сезоні 29-річний Коноплянка не проходив в основний склад "Шальке", відзначившись одним результативним ударом і зробив дві гольові передачі в 21 матчі у всіх турнірах за гельзенкірхенців.

Як писав портал "Коментарі", Євген Коноплянка поділився думкою щодо свого фізичного стану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!