Головна Новини Спорт футбол Легендарний тренер лондонського "Арсеналу" Венгер отримає посаду в ФІФА
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарний тренер лондонського "Арсеналу" Венгер отримає посаду в ФІФА

Французький фахівець незабаром приступить до роботи на посаді технічного директора Міжнародної федерації футболу

12 вересня 2019, 17:45 comments1919
Поділіться публікацією:
Легендарний тренер лондонського "Арсеналу" Венгер отримає посаду в ФІФА

Колишній тренер "Арсеналу" Арсен Венгер погодився приєднатися до ФІФА і стане технічним директором організації. Найближчим часом про це призначення буде оголошено офіційно. Про це повідомляє авторитетне американське видання New York Times

За інформацією джерела, 69-річний Венгер буде відповідати за поліпшення тренерських стандартів по всьому світу, а також давати поради щодо інших аспектів, що безпосередньо впливають на хід гри.

Нагадаємо, що ФІФА хоче запросити в керівний склад відому особистість після того, як покинули організацію Марко ван Бастен і Звонімір Бобан.

Венгер минулого літа покинув "Арсенал", який очолював 22 роки. За весь час на чолі лондонського клубу француз виграв 17 трофеїв. Серед них, 3 чемпіонату Англії (1997/98, 2001/02, 2003/04) і по сім перемог в Кубку Англії і Суперкубку Англії.

Після відходу з "Арсеналу" Венгер встиг попрацювати експертом під час чемпіонату світу-2018. Також ходили чутки, що француз очолить збірну Катару.

Варто відзначити, що нещодавно практично 70-річний Венгер заявляв про наміри повернутися до тренерської роботи.

"Я не можу змиритися з тим, що більше ніколи не буду працювати тренером, – цитує 69-річного фахівця AS. – У мене було кілька пропозицій, пов'язаних з футбольною діяльністю, але я хочу знову тренувати, випробувати інтенсивність цих змагань".

Як повідомляло видання "Коментарі", легендарний футболіст каталонської "Барселони" Карлес Пуйоль може отримати посаду в структурі клубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!