Головна Новини Спорт футбол Екс-гравець збірної Німеччини і "Говерли" Одонкор: Я нічому не навчився у тренера Севідова
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-гравець збірної Німеччини і "Говерли" Одонкор: Я нічому не навчився у тренера Севідова

Німецький футболіст запевняє, що під керівництвом тодішнього головного тренера "Говерли" Олександра Севідова колектив не займався тактичною роботою

13 вересня 2019, 16:25 comments2976
Поділіться публікацією:
Екс-гравець збірної Німеччини і "Говерли" Одонкор: Я нічому не навчився у тренера Севідова

Колишній головний тренер "Говерли" Олександр Севідов прокоментував слова екс-атакуючого півзахисника команди Давіда Одонкора про час, проведений в чемпіонаті України. Про це інформує Footboom.com.

Крім усього іншого, колишній гравець збірної Німеччини розповів, що нічому не навчився у Севідова, під керівництвом якого команда, за словами Одонкора, зовсім не працювала над тактикою.

"Коли ми запрошували цього гравця, розуміли, що це піар-хід. І ми не помилилися. Він не міг повноцінно тренуватися і грати з-за свого хворого коліна. Так як умов для тренувань у нас не було поле взагалі не поливали), то Давид практично не тренувався. Після кожної гри він їхав в Будапешт на пару днів на відновлення. А коли поле було жорстке, він взагалі на нього не виходив, тому чим займалася команда, він і знати не міг", — сказав Севідов в коментарі для Footboom.com.

Наставник зазначає, що вони самі були не проти чогось навчитися у футболіста національної збірної Німеччини.

"Та і чому ми могли навчити гравця збірної Німеччини? Ми самі хотіли у нього чогось навчитися. Але я радий, що мені довелося попрацювати з таким професіоналом — це був прекрасний час. І, до речі, можна запитати у будь-якого гравця, хто зі мною працював — ми дуже багато часу приділяємо тактиці і мало бігаємо без м'яча".

Одонкор провів в Ужгороді один сезон (2012/13), після чого завершив професійну кар'єру.

У квітні стало відомо, що Севідов буде пожизенно відсторонений від футбольної діяльності через участь в організації договірних матчів. Тоді ж Олександр заявив про готовність у разі необхідності звертатися до спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній гравець київського "Динамо" Олександр Алієв потрапив у черговий скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!