Головна Новини Спорт футбол Анчелотті порадив Клоппу не перейматися через поразку
commentss НОВИНИ Всі новини

Анчелотті порадив Клоппу не перейматися через поразку

В минулому сезоні команда Анчелотті "Наполі" також виявилась сильнішою за "Ліверпуль" на домашній арені

18 вересня 2019, 13:46 comments1964
Поділіться публікацією:
Анчелотті порадив Клоппу не перейматися через поразку

Головний тренер "Наполі" Карло Анчелотті підбадьорив наставника "Ліверпуля" Юргена Клоппа після матчу в Італії, де "партенопеї" виявилися сильнішими за "мерсисайдців" (2:0) в стартовому матчі групового етапу Ліги чемпіонів. За словами італійця, поразка повинна бути хорошим знаком для англійців.

"Клопп програє "Наполі" на "Сан-Пауло", потім виграє Лігу чемпіонів. Порадив йому не перейматися через поразку. Я його заспокоїв", — наводить слова Анчелотті Sky Sport Italia.

Його колега по цеху Юрген Клопп схвально відгукувався про неаполітанський клуб, на думку німецького спеціаліста у "Наполі" є шанс виграти Лігу чемпіонів.

"Наполі може виграти турнір. Якщо у тебе хороший план на гру і хороші футболісти, то не треба бути кращою командою в світі, щоб виграти Лігу чемпіонів. Треба просто вміти видати хороший матч в потрібний момент", — цитує Юргена Клоппа офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, в попередньому році в рамках групи С Ліги чемпіонів "Ліверпуль" мінімально поступився підопічних Анчелотті в Неаполі. На 90-й хвилині гол забив Лоренцо Інсіньє.

Вчора неаполітанці забили два м'ячі у ворота "Ліверпуля" в останні 10 хвилин поєдинку. Відзначилися Дріс Мертенс і Фернандо Льоренте.

У паралельному матчі групи Е "РБ Зальцбург" розгромив "Генк" (5:2) і вирвався на перше місце квартету.

У наступному матчі групового раунду "Наполі" зіграє на виїзді з "Генком", а "Ліверпуль" вдома зустрінеться з "РБ Зальцбург".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!