Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "Атлетіко" Сімеоне про нічию з "Ювентусом": Я не вважаю цей результат хорошим або поганим
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "Атлетіко" Сімеоне про нічию з "Ювентусом": Я не вважаю цей результат хорошим або поганим

Мадридського клубу вдалося зрівняти рахунок поступаючись по ходу зустрічі два м'ячі

19 вересня 2019, 11:29 comments3601
Поділіться публікацією:
Головний тренер "Атлетіко" Сімеоне про нічию з "Ювентусом": Я не вважаю цей результат хорошим або поганим

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував нічию проти "Ювентуса" (2:2) в рамках стартового туру групового етапу Ліги чемпіонів. Про це інформує видання Football Italia.

"У першому таймі ми багато втратили, але мені сподобався той факт, що ми ніколи не здавалися і боролися до кінця заради результату. Ми завжди намагалися створювати ситуації, в яких ми могли б нашкодити "Юве" ", — наводить слова Симеона Football Italia.

Наставник мадридського колективу зазначив, що "Ювентус" є досвідченим суперником, саме досвід допомагає в іграх на такому рівні. Цей поєдинок повинен допомогти подорослішати команді Сімеоне.

"Я не вважаю цей результат хорошим або поганим. "Ювентус" — дуже сильні супротивники з великим досвідом і середнім віком 29 років порівняно з нашими 24 роками. Досвід допомагає на цьому рівні, і тому подібні матчі можуть допомогти нам подорослішати в майбутньому. Важливо не втрачати інтенсивність під час гри і зберігати віру в наші характеристики".

Свій наступний матч "Атлетіко" проведе 21 вересня вдома проти "Сельти". В рамках Ліги чемпіонів у наступній зустрічі "матрацники" 1 жовтня на виїзді будуть протистояти "Локомотиву".

Як повідомляло видання "Коментарі", "Ювентус" може підписати трьох гравців "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!