Головна Новини Спорт футбол ЛЕ. "Сам був близький до того, щоб пустити сльозу" - гравці "Динамо" про перемогу над "Мальме"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЛЕ. "Сам був близький до того, щоб пустити сльозу" - гравці "Динамо" про перемогу над "Мальме"

До цього киянам не вдавалося святкувати тріумф у шести іграх поспіль

20 вересня 2019, 11:26 comments1640
Поділіться публікацією:
ЛЕ. "Сам був близький до того, щоб пустити сльозу" - гравці "Динамо" про перемогу над "Мальме"

Футболісти "Динамо" поділилися враженнями після першої перемоги в семи офіційних матчах. Це сталося в ефірі ТК "Футбол".

Вчора кияни мінімально обіграли "Мальме" (1:0) у першому турі групової стадії Ліги Європи. Автором переможного голу став півзахисник Віталій Буяльський.

Сергій Сидорчук: "Тренер — хороший чоловік, і видно, як він переживає за команду. За нього теж хочеться грати. Його емоції [після фінального свистка] — я не бачив, але мені сказали. Якщо чесно, то я теж був близький, щоб пустити сльозу".

Томаш Кенджера: "Це дуже важлива перемога для нас, тому що багато ігор поспіль не могли перемогти. Показали, що вміємо грати у футбол і створювали багато моментів. Найважливіше, що забили на один гол більше, ніж Мальме, і перемога залишилася вдома".

Віктор Циганков: "Бажання у Динамо було втричі більше, ніж у команди суперника. Нам ця перемога була потрібніша".

Віталій Буяльський: "Нам було дуже складно, тому що Мальме добре обороняється в п'ять захисників. Важко було розкривати їх, особливо в першому таймі. У другому таймі у них стало менше сил, так і ми заграли, багато вільних зон, які намагалися використовувати".

Беньямін Вербич: "Дуже багато бігали в глибину, щоб було більше простору. Було два-три моменти на початку другого тайму. Трохи змінилося все. Грали сьогодні з одним опорним півзахисником, було краще. Сподіваємося, що так буде і надалі".

Нагадаємо, перемога над "Мальме" також стала першою для "Динамо" з моменту призначення Олексія Михайличенка керівником тренерського штабу киян. Наставник команди настільки був зворушений успіхом своїх підопічних, що він не зумів стримати сліз.

У неділю, 22 вересня, віце-чемпіон України на виїзді зустрінеться з "Ворсклою".

Як писав портал "Коментарі", "Динамо" вдалося зломити опір суперника в непростому поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!