Головна Новини Спорт футбол УПЛ. «Шахтар» мінімально обіграв «Десну»
commentss НОВИНИ Всі новини

УПЛ. «Шахтар» мінімально обіграв «Десну»

"Гірники" важко переграли "Десну" на виїзді

22 вересня 2019, 16:30 comments1929
Поділіться публікацією:








УПЛ. «Шахтар» мінімально обіграв «Десну»

У це важко повірити, але донецький клуб протистояв одному з лідерів чемпіонату, який вже зумів зняти скальп з іншого гранда українського футболу – київського "Динамо".

"Десна" не відійшла від своїх принципів побудови ігри проти сильних суперників, всі надії були пов'язані з контратакувальними діями. Пресинг добре працював у виконанні чернігівців, але оборона дала збій на 23 хвилині гри.

Марлос відіграв в центр на Тайсона набрав швидкість і отримав пас у відповідь вже у штрафному майданчику. Бразилець, який захищає кольори української збірної елегантно перекинув голкіпера "Десни".

Кілька небезпечних підходів зробили і господарі поля, але це не призвело до взяття воріт Андрія П'ятова. У другій половині гри, здалося, що ще складніше стало підопічним португальського фахівця Луїша Каштру проходити масовану оборону опонента.

На 78 хвилині потужно вистрілював Богданов, однак П'ятов зіграв кулаками при стрибку у правий кут. Варто відзначити, що Євген Коноплянка не багато часу провів в цьому матчі він вийшов аж на 86 хвилині зустрічі.

Склалося враження, що представники Чернігова були близькі до того, щоб відібрати очки у чемпіона України, але навіть такі програні матчі можна заносити собі в актив. Вони поступилися, але гідно. Хоча, і хочеться, щоб якщо вже і програвали команди "Шахтарю", то в стилі луганської "Зорі", коли команди розіграли результативний поєдинок. Остаточний рахунок був на користь "гірників" (4:3), але які емоції, інтрига до останньої хвилини.

Якщо таких ігор в українській Прем'єр-лізі стане більше, то різко зросте і інтерес глядачів до цього турніру, та і стадіони будуть заповненими.

"Десна" — "Шахтар" 0:1

Голи: Марлос, 23

"Десна": Паст — Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий — Богданов, Огіря — Калитвинцев (Кузик, 83), А. Фаворов (Дегтярьов, 68), Картушов — Філіппов (Хльобас, 80).

"Шахтар": Пятов — Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл — Степаненко — Теті (Соломон, 72), Марлос, Маркос (Алан Патрік, 56), Тайсон, — Мораєс.

Попередження: Богданов — Тайсон, Мораєс.

Також до вашої уваги відеоогляд матчу:

Як повідомляло видання "Коментарі", київське "Динамо" програло "Десні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!