Головна Новини Спорт футбол Вболівальники "ПСЖ" не збираються прощати Неймара за його поведінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболівальники "ПСЖ" не збираються прощати Неймара за його поведінку

Зірковий бразилець по всій видимості вже не зможе відновити довіру з прихильниками парижан

23 вересня 2019, 18:40 comments1964
Поділіться публікацією:
Вболівальники "ПСЖ" не збираються прощати Неймара за його поведінку

В "Ліоні" відбувся центральний поєдинок шостого туру французької Ліги 1. Місцевий "Ліон" приймав "Парі Сен-Жермен". Перемогу добути вдалося гостям, завдяки єдиному голу в матчі Неймара в кінцівці зустрічі.

Незважаючи на те, що Неймар вже у другому турі поспіль вириває своїй команді перемогу, тим самим приносячи три очки в скарбничку, фанати чемпіонів Франції не готові пробачати витівки бразильцеві. Так, в одному з епізодів матчу, коли Неймар зібрався подавати кутовий, вболівальники "ПСЖ" закидали різними предметами.

Дивіться, що відбулося в Twitter.

Варто відзначити, що в одному з попередніх матчів фанати "червоно-синіх" вивісили банер з написом "В Парижі повії не потрібні".

Неймар все літо жадав змінить клуб і назад повернуться до "Барселоны", за що і потрапив в опалу до вболівальників. Головний тренер "ПСЖ" Томас Тухель підтвердив, що примхливий бразилець хотів всіма силами піти до каталонців, але, коли цього не сталося начебто заспокоївся, але фанати йому цього не збираються прощавати.

Як повідомляло видання "Коментарі", "привітали" Неймара у першому його поєдиноку у новому сезоні за паризький клуб, фани, образливим банером.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!