Головна Новини Спорт футбол Хацкевич: Я не відношу "Динамо" до когорти топ-клубів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хацкевич: Я не відношу "Динамо" до когорти топ-клубів

Колишній наставник киян поділився думкою щодо свого попереднього місця роботи

28 вересня 2019, 12:10 comments2023
Поділіться публікацією:








Хацкевич: Я не відношу "Динамо" до когорти топ-клубів

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що не вважає, що команда киян відноситься до категорії кращих клубів Європи. Про це стало відомо завдяки черговому випуску на YouTube-каналі "Вацко Live".

"Я не вважаю, що "Динамо" — це топ-клуб. Це великий клуб з великою історією. Топ-клуб — це команда, яка виграє Лігу чемпіонів або Ліги Європи. Ось там грають топ-футболісти. За останні п'ять років в європейському футболі "Динамо" знаходиться на своєму рівні".

Екс-менеджер відзначає, що він бере в розрахунок клубний рейтинг.

"Я беру клубний рейтинг. До цього команда під керівництвом Реброва вдало виступала в Лізі чемпіонів, заробляючи очки для клубу. І ми за останні два роки підняли рейтинг".

Олександр Хацкевич підкреслив, що на даний момент "біло-сині" залишаються на тій же позиції, що й п'ять років тому.

"Але зараз ми залишилися на тій же позиції, що й п'ять років тому. Зараз це буде ще важче зробити, тому що різниця зростає", — повідав Хацкевич в інтерв'ю "Вацко Live".

Раніше колишній керівник тренерського штабу киян заявив, що клуб відмовився відпускати Циганкова в "Хоффенхайм" за 20 мільйонів євро.

Хацкевич підтвердив, що крайній півзахисник киян Віктор Циганков міг опинитися в "Хоффенхаймі", але клуб відмовився продавати вінгера (атакувального півзахисника – прим.) за 20 млн євро.

"Це не влаштувало Суркіса. У мене з ним були відкриті відносини: якщо є пропозиція — я про це теж знав, але я не знаю, чи було офіційне пропозицію або просто інтерес", — повідомив Хацкевич в інтерв'ю "Вацко Live".

Нагадаємо, чинна угода футболіста зі столичним клубом закінчується в 2023 році.

Повний випуск програми дивіться нижче:


Як писав портал "Коментарі", Сергій Ребров висловився з приводу звільнення Олександра Хацкевича з поста головного тренера київського клубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!