Головна Новини Спорт футбол Роналду натякає на можливе завершення кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду натякає на можливе завершення кар'єри

Португальський нападник запевняє, що він все ще любить футбол, але не знає, що може статися через рік-інший

1 жовтня 2019, 11:20 comments2146
Поділіться публікацією:
Роналду натякає на можливе завершення кар'єри

Кріштіану Роналду в 34 роки, як і раніше, є одним з кращих футболістів світу. Раніше він стверджував, що зможе грати до 40 років, однак не виключено, що португалець завершить кар'єру раніше. Його слова передає Sportbible.

"Я як і раніше люблю футбол. Мені подобається розважати вболівальників та людей, які люблять Кріштіану. Питання не у віці, а в ментальному настрої. В останні п'ять років я почав життя і поза футболу, так що хто знає, що станеться в наступний рік-другий?", — Роналду розповів виданню Sportbible на питання про майбутнє.

Португалець зазначив, що він ще не знаходиться на вершині у розвитку свого бізнесу, але він не боїться конкуренції і його не влаштує друге або третє місце.

"У бізнесі я ще не на вершині. Але мені до душі конкурувати, мене не влаштовує друге або третє місце – завжди хочу бути першим номером. І я буду, 100%", — розповів нападник "Ювентуса".

У нинішньому сезоні Роналду постарається допомогти "Ювентусу" добитися успіхів в чемпіонаті Італії і Лізі чемпіонів, а збірній Португалії – вийти на Євро-2020. Наступний матч португальці проведуть проти збірної України у Києві 14 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Роналду в дитинстві доводилося харчуватися безкоштовними бургерами з "МакДональдса".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!