Головна Новини Спорт футбол Гравець "Аталанти" Малиновський: В "Генку" було багато позитивних емоцій, але й стільки ж неприємних моментів
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець "Аталанти" Малиновський: В "Генку" було багато позитивних емоцій, але й стільки ж неприємних моментів

Руслан Малиновський поділився враженнями від проведеного часу в Бельгії і його новий етап у кар'єрі

1 жовтня 2019, 11:58 comments1805
Поділіться публікацією:
Гравець "Аталанти" Малиновський: В "Генку" було багато позитивних емоцій, але й стільки ж неприємних моментів

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський розповів про подробиці переходу в італійський клуб з бельгійського "Генка" минулого літа. За його словами, у нього були й інші варіанти, але "бергамаско" стали найбільш привабливим місцем для продовження кар'єри.

"В "Генку" було проведено гарний час, багато позитивних емоцій, відіграв відмінні 3,5 року в Бельгії, але вже був готовий зробити крок вперед і перейти в більш сильний чемпіонат. Тому й зважився на такий крок. Були, звичайно, пропозиції з інших клубів, але "Аталанта" – найбільш конкретний і цікавий варіант. Команда, все-таки, яка грає в Лізі чемпіонів", — цитує Малиновського Xsport.ua.

Півзахисник збірної України підкреслив, що його хотіли утримати в Бельгії, але він хотів піти і в результаті всі залишилися задоволені. Клуб отримав хороші гроші, а Малиновський можливість грати в "Аталанті".

"Намагалися утримати в "Генку"? Це так. Було багато неприємних моментів, непорозуміння. Клуб хотів заробити грошей, я хотів піти. В результаті ми знайшли точки дотику і вирішили це питання. Я перейшов в "Аталанту", "Генк" отримав 13 млн євро. Ось і рішення", — заявив українець.

За "бергамасків" український півзахисник вже встиг провести шість матчів у всіх турнірах — забитими м'ячами не відрізнявся.

Очікується, що сьогодні Руслан Малиновський може вийти у старті команди Джан П'єро Гасперіні на гру з "Шахтарем" в рамках групового етапу ЛЧ.

На даний момент "Аталанта" перебуває на третій позиції у турнірній таблиці Серії А (чемпіонат Італії – прим.), вище знаходиться лише "Інтер" і "Ювентус".

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "Шахтаря" хоче добитися позитивного результату в грі проти команди Малиновського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!