Головна Новини Спорт футбол "Шахтарю" вдалося вирвати перемогу в божевільному поєдинку проти "Аталанти"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шахтарю" вдалося вирвати перемогу в божевільному поєдинку проти "Аталанти"

"Гірники" у важкому матчі переграли італійську команду на кінець компенсованого часу до другого тайму

1 жовтня 2019, 23:15 comments2600
Поділіться публікацією:
"Шахтарю" вдалося вирвати перемогу в божевільному поєдинку проти "Аталанти"

Обидві команди підходили до звітного поєдинку без набраних очок, що їх явно не влаштовувало. Луїш Каштру довірив місце у стартовому складі Віктора Коваленко, а Соломон і Коноплянка залишилися в запасі. У "Аталанти" все було досить очікувано. Руслан Малиновський, варто сказати, опинився на лаві запасних.

Ініціатива переходила від однієї команди до іншої на різних відтинках часу, спершу італійський колектив вирішив продемонструвати, хто тут господар. Але до гострих моментів у виконанні "бергамасків" справа не доходила. У "Шахтаря", в свою чергу, не виходило доводити позиційні атаки до ударів по воротах. Команди не хотіли йти з відкритим забралом один на одного.

У середині першого тайму рахунок був відкритий зусиллями Дувана Сапати, який головою переправив м'яч у сітку воріт Андрія П'ятова. Варто відзначити, що голкіпер вкрай невдало зіграв у цьому моменті, закреслив свій успіх у двобої з Иличичем, кількома хвилинами раніше.

svsdGfjw9JW7v4e6p6FzXV2g8.png

Трохи пізніше гості з України все ж стали відводити гру від своїх воріт і поступово почали закріплюватися недалеко від меж чужої штрафної, спершу вони стали наносити удари з-за меж штрафного. Донеччани змогли домогтися свого під завісу першої половини гри – Алан Патрік здорово прикрив м'яч корпусом, розвернувся і вивів Мораєса один на один, а Жуніор обвів голкіпера і забив у порожні ворота. 1:1.

На 57 хвилині зустрічі на полі з'явився ще один українець, але в складі суперника "Шахтаря" – "Аталанти", Руслан Малиновський отримав можливість зіграти проти "гірників".

В кінці матчу клуб з Бергамо володів ігровою ініціативою, а підопічні Луїша Каштру намагалися знайти свій момент у контратаці. Здавалося, що "Шахтар" не проти нічийного результату, але все склалося набагато краще. Додо, який щойно з'явився на заміну, помчав по правому флангу і відпасував на Соломона, а той незграбно підробив м'яч і відправив його у кут воріт. 2:1. Відразу після цього пролунав свисток, який зафіксував перемогу українського колективу.

Cp9NRj6__HI1xCOIHR3Js-Vdw.jpg

Додаткові бали у скарбничку коефіцієнтів УЄФА для України, що не може не радувати на увазі особливо того, що ми можемо поступитися своєю позицією, підпираючим нас Нідерландам та Туреччені.

"Аталанта" — "Шахтар" 1:2

Голи: Сапата, 28 — Мораєс, 41, Соломон, 90 5

"Аталанта": Голлини — Толои, Мазьелло (Мюріель, 68), Паломіно — Хатебур (Госенс, 57), Де Роон, Пашалич, Кастань — Ілічіч (Малиновський, 57), Гомес — Сапата

"Шахтар": Пятов — Болбат (Додо, 90 3), Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл — Степаненко, Алан Патрік (Соломон, 69) — Марлос (Коноплянка, 86), Коваленко, Тайсон — Мораєс

Попередження: Ілічіч, Де Роон, Толой, Малиновський — Кривцов, Степаненко, Мораєс, Болбат

На 16-й хвилині Йосип Ілічіч не реалізував пенальті (воротар).

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "Шахтаря" говорив про необхідність здобутку позитивного результату у грі з "Аталантою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!