Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, хто буде грати за збірну Португалії проти збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто буде грати за збірну Португалії проти збірної України

Національна команда Португалії приїде в Київ з Кріштіану Роналду у складі

3 жовтня 2019, 17:30 comments2240
Поділіться публікацією:
Стало відомо, хто буде грати за збірну Португалії проти збірної України

Збірна Португалії оголосила заявку з 25 гравців, які будуть готуватися до матчу проти Люксембургу та України. Матч проти "синьо-жовтих" відбудеться 14 жовтня в Києві на НСК "Олімпійський". Про це стало відомо завдяки аккаунту португальської команди в Twitter.

Головний тренер Фернанду Сантуш викликав найсильніших гравців, які є в його обоймі. Серед них і Кріштіану Роналду з "Ювентуса", і найдорожчий трансфер літа 19-річний Футболіст Фелиш, і одноклубник Олександра Зінченка з "Манчестер Сіті" Бернарду Сілва.

Склад збірної Португалії:

Воротарі: Бету ("Гезтепе"), Жозе Са ("Олімпіакос"), Руй Патрісіу ("Вулверхемптон")

Захисники: Нелсон Семеду ("Барселона"), Рікардо Перейра ("Лестер"), Жозе Фонте ("Лілль"), Пепе ("Порту"), Рубен Діаш ("Бенфіка"), Рубен Семеду ("Олімпіакос"), Маріо Руй ("Наполі"), Рафаел Геррейро ("Боруссія" Дортмунд)

Півзахисники: Данило Перейра ("Порту"), Рубен Невеш ("Вулверхемптон"), Вільям Карвалью ("Бетіс"), Бруну Фернандеш ("Спортінг"), Жоау Маріу ("Локомотив"), Жоау Моутінью ("Вулверхемптон"), Піца ("Бенфіка")

Нападники: Бернарду Сілва ("Манчестер Сіті"), Брума (ПСВ), Гонсалу Гедеш ("Валенсія"), Рафа Сілва ("Бенфіка"), Андре Сілва ("Айнтрахт"), Кріштіану Роналду ("Ювентус"), Жоау Фелиш ("Атлетіко").

59D3zi9cVJXwNjBK2KlGNCjQF.png

Матч Україна – Португалія пройде в Києві на НСК "Олімпійський" 14 жовтня. Перед тим португальці на своєму полі зіграють проти збірної Люксембургу 11 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний тренер збірної України може очолити "Мілан", за який виступав у час перебування гравця багато років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!