Головна Новини Спорт футбол У голкіпера "Реала" виявили психологічні проблеми зі здоров'ям
commentss НОВИНИ Всі новини

У голкіпера "Реала" виявили психологічні проблеми зі здоров'ям

У бельгійського воротаря мадридського клубу Тібо Куртуа діагностували панічні атаки

4 жовтня 2019, 14:30 comments2176
Поділіться публікацією:
У голкіпера "Реала" виявили психологічні проблеми зі здоров'ям

Медичні служби мадридського "Реала" діагностували у голкіпера Тібо Куртуа панічні атаки. Це стверджує іспанське видання Diario Madridista.

За даними джерела, через черезмірне хвилювання у бельгійця з'являється нудота і запаморочення, що і стало причиною його заміни у матчі проти "Брюгге".

Також стало відомо, що воротар вже пропустив два тренування своєї команди і не візьме участь в найближчому поєдинку чемпіонату Іспанії проти "Гранади".

За інформацією Marca, Тібо Куртуа досі не відновив тренування в звичному режимі. У вівторок Зінедін Зідан замінив бельгійця в перерві матчу Ліги чемпіонів проти "Брюгге" при рахунку 0:2. Причиною стали нудота і запаморочення у Тібо. Примітно, що той матч мадридці закінчили з рахунком 2:2.

У цій ситуації Зінедін Зідан буде розраховувати на Альфонса Ареола і Дієго Альтубе. "Реал" після семи турів Ла Ліги лідирує з 15 очками. У "Гранади" на один пункт менше, вона йде другою. Їх зустріч відбудеться п'ятого жовтня.

Як писав портал "Коментарі", капітан "вершкових" Серхіо Рамос може отримати мінімум чотирьохматчеву дискваліфікацію за образу арбітра у поєдинку проти "Атлетіко".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!