Головна Новини Спорт футбол Шевченко розповів, хто зробив найбільший вплив на його кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко розповів, хто зробив найбільший вплив на його кар'єру

Глава тренерського штабу збірної України Андрій Шевченко назвав наставника, який став особливою людиною для його футбольного шляху

6 жовтня 2019, 13:20 comments2866
Поділіться публікацією:
Шевченко розповів, хто зробив найбільший вплив на його кар'єру

Андрій Шевченко розповів про вплив Валерія Лобановського на його кар'єру.

"Валерій Лобановський. Він – один з тренерів, які змінили історію сучасного футболу. Для мене він – особлива людина, не просто тренер. Лобановський допоміг мені стати справжнім футболістом. Він навчив мене вірити в себе. Направив мою кар'єру", – говорить головний тренер національної команди.

Наставник збірної України зазначив, що ідеї Лобановського неможливо описати у двох словах – це особливий тренер.

"Неможливо описати його ідеї в двох словах. Він був одним з перших тренерів, який створив методику тренувань, засновану на наукових даних. Це зробило його особливим. А ще він був чудовим психологом. Допомагав гравцям ставати впевненіше, створював переможців та команди, які перемагали", – цитує Шевченка SportArena.

Шевченко і інші легенди "Динамо" під керівництвом Лобановського стали творцями одного з найгучніших успіхів в історії українського футболу – півфінал Ліги чемпіонів у сезоні 1998/99.

Раніше в італійській пресі з'явилася інформація, що Шевченко погодився очолити "Мілан", якщо йому дозволять привести свій тренерський штаб, який працює з ним в національній команді. І дозволять поєднувати роботу в клубі та збірній.

Як писав портал "Коментарі", Андрій Шевченко відвідував Італію на тлі чуток про його можливе призначення на пост головного тренера "Мілана".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!