Головна Новини Спорт футбол Екс-тренер "Інтера" Спаллетті може очолити "Мілан"
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-тренер "Інтера" Спаллетті може очолити "Мілан"

Однак спершу йому варто завершити всі юридичні формальності з попереднім місцем роботи

7 жовтня 2019, 17:35 comments1903
Поділіться публікацією:
Екс-тренер "Інтера" Спаллетті може очолити "Мілан"

Лучано Спаллетті дав згоду очолити тренерський штаб "Мілана". Про це інформує італійське видання Sky Sport Italia. Наголошується, що зараз тренер веде переговори про розірвання контракту зі своїм попереднім клубом — "Інтером".

Спаллетті був звільнений з "Інтера" в кінці травня, проте його угода з "нерадзуррі" розрахована до 2021 року. Щоб прийняти нову команду, йому необхідно домогтися розірвання чинного контракту.

Спаллетті очолював "Інтер" з 2017 по 2019 рік — згодом його на посту наставника "нерадзуррі" змінив Антоніо Конте. Раніше Лучано тренував "Емполі", "Сампдорію", "Венеції", "Анкону", "Удінезе", "Рому" і "Зеніт".

Керівництво "Мілана" після невдалого старту команди в нинішньому сезоні налаштоване звільнити з посади тренера Марко Джампаоло, який очолив "россонері" в червні, підписавши з ними контракт за схемою 2+1.

"Мілан" на даний момент займає 11-е місце в чемпіонаті Італії. У наступному матчі "россонері" зіграють проти "Лечче" 20 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Шевченко приїздив до Італії на тлі чуток про його можливе призначення головним тренером "Мілана".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!