Головна Новини Спорт футбол Екс-головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер відхилив пропозиції з Англії
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер відхилив пропозиції з Англії

Французький наставник прийняв рішення не повертатися на роботу до Англії

8 жовтня 2019, 12:20 comments1595
Поділіться публікацією:
Екс-головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер відхилив пропозиції з Англії

Екс-тренер "Арсеналу" Арсен Венгер заявив, що міг повернутися до роботи в англійській Прем'єр-лізі, але відхилила декілька пропозицій з-за відданості "канонірам". Також менеджер прокоментував можливість приєднатися до ФІФА. Про це повідомляє видання Sky Sports.

"Я відданий Арсеналу, і вже після цього я професіонал. Вирішив піти з АПЛ, тому що занадто пов'язаний з "канонірами" ", — наводить слова Венгера Sky Sports.

Французький фахівець зазначив, що у нього були на руках пропозиції з Англії, але він відмовився від них через повагу до "Арсеналу".

"У мене були пропозиції з Англії, але я відмовився від них. Не хочу говорити вам, що це були за клуби. ФІФА — це головний орган у світі, який розвиває футбол. Рішення буде прийнято дуже скоро. Вони шукають людей з величезним досвідом і знанням гри", — розповідає наставник.

Венгер позаминулим літом покинув "Арсенал", який очолював 22 роки. За весь час на чолі лондонського клубу француз виграв 17 трофеїв. Серед них, 3 чемпіонату Англії (1997/98, 2001/02, 2003/04) і по сім перемог в Кубку Англії і Суперкубку Англії.

Після відходу з "Арсеналу" Венгер встиг попрацювати експертом під час чемпіонату світу-2018. Француз може стати наступником Силвіньо на посаді головного тренера "Ліона".

Як писав портал "Коментарі", Венгер може отримати посаду у ФІФА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!